ZLATNIKapartman Beograd, Dragana Rakića, Zemun

30€ P
Lokacija: Zemun
Adresa: Dragana Rakića
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 2
Površina: 45m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €30 €30 €30 €30 €30 €30 €30 €30 €30 €30
Cena €30 €60 €90 €120 €150 €180 €210 €240 €270 €300
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

ZLATNIK je svetao i lep apartman u novoj zgradi u naselju Sava Kovačević u Zemunu. Ima odovojenu spavaću sobu i obezbeđen parking ispred zgrade.

U osnovi nalik na latinično slovo L, apartman čine predsoblje, kupatilo, prostran i svetao dnevni boravak otvorenog koncepta i spavaća soba sa terasom koja gleda na unutrašnje dvorište bloka zgrada. Granice između kuhinje, trpezarije i dnevnog dela su funkcijske, nameštaj je veoma korektan, a sveukupan utisak je da je u pitanju izuzetno uredan prostor, prijatan za boravak.  Aranžman spavanja je 2+2 – dvoje na ugaonoj garniture koja se rasklapa, a dvoje na bračnom ležaju u spavaćoj sobi. 
Apartman ZLATNIK se nalazi u Zemunu, u naselju Sava Kovačević, nedaleko od Zemunskog stadiona. S obzirom da ima obezbeđeno parking mesto ispred zgrade, preporučili bismo ga onima koji dolaze sopstvenim kolima. S druge  strane i stanice gradskog prevoza nisu preterano udaljene od apartmana tako da imate odličnu vezu sa centrom grada, ili možda bolje reći Beogradom, pošto je Zemun ipak grad u gradu. Sve u svemu ako ste želeli  povoljan stan na dan u Zemunu, ZLATNIK je zasigurno jedan od mogućih izbora.      

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mašina za sudoveparking terasatuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: