POMPEJAapartman Beograd, Jurija Gagarina , Novi Beograd, Belvil

65€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 10
Površina: 68m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65
Cena €65 €130 €195 €260 €325 €390 €455 €520 €585 €650
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

POMPEJA je dvosoban apartman za četiri osobe u Belvilu. Ima veliku terasu celom dužinom apartmana, sa koje se pruža lep pogled na Beograd.

Kada su u pitanju opcije za kratkoročni najam u Belvilu, POMPEJA je zasigurno jedan od najboljih dostupnih apartmana. Strukturalno, to je izuzetno komforan stan sa odvojenom spavaćom sobom, velikom dnevnom sobom u čijem je sastavu i radni prostor, prohodnom, potpuno opremljenom kuhinjom i pripadajućom trpezarijom. Enorman plus POMPEJE je ipak njena ogromna terasa koja se prostire čitavom dužinom apartmana. Uz dve barske stolice sa stolom i mogućnošću da je otvorite do pola, ona je pored dodatnog prostora za odlaganje stvari savrešeno mesto za predah i uživanje u pogledu. Samo uređenje apartmana je minimalističko i moderno a ambijent je sasvim prijatan za boravak. 
Osim što je u top tri mesta za stanovanje na Novom Beogradu, Belvil je I sjajno mesto za kratkoročni boravak u Beogradu. Blizina Delta Sitija, Savskog Keja I konačno Ade Ciganlije ga čini vrlo interesantnim mestom za porodice ili manje grupe prijatelja koje su došle na gradski odmor. S druge strane, poslovni habovi kojima je prošaran ceo Novi Beograd ga čine savršenim mestom za duže boravke korporativnih klijenata. Sve u svemu, ukoliko Vam je potreban prostran i komforan dvosoabn apartman u Belvilu za do četiri osobe, POMPEJA bi trebalo da se nađe na vrhu vaše liste izbora.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernakada liftterasaPristup za invalide Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: