KROVapartman Beograd, Cara Uroša, Strogi centar

39€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Cara Uroša
Broj soba: 1
Broj Osoba: 4
Sprat: 4
Površina: 35m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €40 €40 €40 €40 €39 €38.33 €37.86 €37.5 €37.22 €37
Cena €40 €80 €120 €160 €195 €230 €265 €300 €335 €370
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

KROV je odličan studio apartman u potkrovlju zgrade u strogom centru Beograda, stotinak metara od pešačke zone. U ovom prelepom spoju starog i modernog mogu da borave do četiri odrasle osobe. Nalazi se na četvrtom spratu zgrade u kojoj lift ide samo do trećeg.

KROV je savršen primer kako se relativno mala zapremina tavanskog prostora (koju prati nešto izdašnija kvadratura) može pretvoriti u veoma praktičan i izuzetno prijatan životni prostor. Iz ptičije perspektive, prostor je u obliku latiničnog slova “c”. Na jednom kraju je je ugnežđeno slatko norveško kupatilo sa veš mašinom i krajnje dopadljiva i potpuno opremljena kuhinja (pored standardnih komponenti ima i mašinu za sudove i mikrotalasnu pećnicu). Na drugom kraju se nalazi dnevno-spavaći boravak sa garniturom na rasklapanje i dva hotelska ležaja koja se mogu spojiti u bračni (180x200), pa je aranžman spavanja krajnje fleksibilan (2+1+1 ili 2+2). Duž hodnika koji ih spaja sklupčani su trpezarijski sto sa stolicama i radni sto sa pratećom ergonomskom foteljom. Čitavim apartmanom dominiraju dovitljiva dizajnerska rešenja. Zahvaljući dobrom rasporedu prozora u apartman dopire izvanredan protok svetlosti, dok su krovne grede, preuređene u shabby chic varijanti, zapravo postale dodatni ukrasni detalj enterijera. Nameštaj je više nego korektan i odaje eklektičan urbani ukus, a uparen sa nesvakidašnjom strukturom apartmana dovodi do toga da je gotovo nemoguće ne osećati se ušuškano u njemu. Tome treba pridodati i zaista lep pogled na papazjaniju krovova Gornjeg Dorćola, pa se zaista može govoriti o autentičnom beogradskom iskustvu.
Lokacija je izvanredna za grupicu mladih prijatelja ili četvoročlanu porodicu koja želi lep gradski odmor. Smešten je u jednoj od najstarijih urbanih celina srpske prestonice i zaista obiluje kvalitetnim kulturno-istorijskim i turističkim sadržajima. Nekolicina muzeja (uključujući i Narodni) je na svega par minuta hoda, a do Kalemegdanskog parka biste mogli da stignete i sa povezom preko očiju. Mnoštvo popularnih noćnih klubova i restorana je takođe u radijusu od par stotina metara od apartmana.  Blizu je i zona za šoping, a u kraju se nalazi i nekoliko specializovanih prodavnica (poput butika čokolade). Parking je tehnički moguć duž ulice (ili neke od okolnih), ali imajte u vidu da se tu prepliću tri zone parkiranja od kojih je svaka vremenski ograničena. 

Opremljenost apartmana:

liftkablovska TV mašina za vešbežični internet mašina za sudoveelektrični radijatori mikrotalasna rernatuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: