KROV apartman Beograd, Cara Uroša, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 39€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Cara Uroša
Broj soba: 1
Broj osoba: 4
Sprat: 4
Povrsina: 35m2, jednosoban
Parking: Ne

KROV je odličan studio apartman u potkrovlju zgrade u strogom centru Beograda, stotinak metara od pešačke zone. U ovom prelepom spoju starog i modernog mogu da borave do četiri odrasle osobe. Nalazi se na četvrtom spratu zgrade u kojoj lift ide samo do trećeg.

KROV je savršen primer kako se relativno mala zapremina tavanskog prostora (koju prati nešto izdašnija kvadratura) može pretvoriti u veoma praktičan i izuzetno prijatan životni prostor. Iz ptičije perspektive, prostor je u obliku latiničnog slova “c”. Na jednom kraju je je ugnežđeno slatko norveško kupatilo sa veš mašinom i krajnje dopadljiva i potpuno opremljena kuhinja (pored standardnih komponenti ima i mašinu za sudove i mikrotalasnu pećnicu). Na drugom kraju se nalazi dnevno-spavaći boravak sa garniturom na rasklapanje i dva hotelska ležaja koja se mogu spojiti u bračni (180x200), pa je aranžman spavanja krajnje fleksibilan (2+1+1 ili 2+2). Duž hodnika koji ih spaja sklupčani su trpezarijski sto sa stolicama i radni sto sa pratećom ergonomskom foteljom. Čitavim apartmanom dominiraju dovitljiva dizajnerska rešenja. Zahvaljući dobrom rasporedu prozora u apartman dopire izvanredan protok svetlosti, dok su krovne grede, preuređene u shabby chic varijanti, zapravo postale dodatni ukrasni detalj enterijera. Nameštaj je više nego korektan i odaje eklektičan urbani ukus, a uparen sa nesvakidašnjom strukturom apartmana dovodi do toga da je gotovo nemoguće ne osećati se ušuškano u njemu. Tome treba pridodati i zaista lep pogled na papazjaniju krovova Gornjeg Dorćola, pa se zaista može govoriti o autentičnom beogradskom iskustvu.
Lokacija je izvanredna za grupicu mladih prijatelja ili četvoročlanu porodicu koja želi lep gradski odmor. Smešten je u jednoj od najstarijih urbanih celina srpske prestonice i zaista obiluje kvalitetnim kulturno-istorijskim i turističkim sadržajima. Nekolicina muzeja (uključujući i Narodni) je na svega par minuta hoda, a do Kalemegdanskog parka biste mogli da stignete i sa povezom preko očiju. Mnoštvo popularnih noćnih klubova i restorana je takođe u radijusu od par stotina metara od apartmana.  Blizu je i zona za šoping, a u kraju se nalazi i nekoliko specializovanih prodavnica (poput butika čokolade). Parking je tehnički moguć duž ulice (ili neke od okolnih), ali imajte u vidu da se tu prepliću tri zone parkiranja od kojih je svaka vremenski ograničena. 

Opremljenost apartmana:

  • lift
  • kablovska TV
  • veš mašina
  • bežični internet
  • mašina za sudove
  • električni radijatori
  • mikrotalasna rerna
  • tuš

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar