VITAMINapartman Beograd, Džona Kenedija , Zemun

46€
Lokacija: Zemun
Adresa: Džona Kenedija
Broj soba: 2
Broj Osoba: 5
Sprat: 3
Površina: 40m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan
1 osoba 46
2 osobe 46
3 osobe 50
4 osobe 55
5 osoba 65
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

VITAMIN je izuzetno uredan, lep dvosoban apartman na samoj granici između Beograda i Zemuna. Njegov prijatan ambijent prima četiri osobe.

Sa svega četrdeset kvadrata izdeljenih između, praktično posmatrano, 4 odvojene prostorije, VITAMIN je stan na trećem spratu višepratnice koji se iznajmljuje na dnevnom nivou. Uredan, lišen suvišnih detalja VITAMIN ima omanju dnevnu sobu u čijem je sastavu kuhinja i trpezarija, malo kupatilo sa tuš kabinom, lepu spavaću sobu sa francuskim ležajem, te predsoblje koje spaja sve ove prostorije. Pomalo neuobičajeno, apartman poseduje čak tri ležaja; sofu u dnevnoj na rasklapanje, bračni ležaj i fotelju na rasklapanju koji omogućavaju spavanje pri punoj popunjenosti kapaciteta u rasporedu 2+2+1 – no to se ogleda i u ceni. Najkomforniji je verovatno za tri odrasle osobe. 
Lokacija je zgodna za sve koji traže smeštaj na Novom Beogradu bliže Dunavu, onima koji traže smeštaj u Zemunu pošto je na samoj granici ove dve opštine, te čak i onim koji traže smeštaj u blizini Insituta za majku i dete. Parking je besplatan ispred zgrade, ali bi trebalo imati u vidu da je potražnja za njim velika. Sve u svemu, ako ste tražili relativno povoljan stan na dan na Novom Beogradu za do 5 osoba, VITAMIN bi trebalo uzeti u razmatranje.

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TV liftbežični internet Centralno grejanjetuš mašina za vešTV u kuhinji

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: