OMNIAapartman Beograd, Makiš, Obrenovački put, Čukarica

200€
Lokacija: Čukarica
Adresa: Makiš, Obrenovački put
Broj soba: 3
Broj Osoba: 5
Sprat: 2
Površina: 150m2, trosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €0                  
Cena € od 200                  
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

​Dobrodošli na prelep splav na dan OMNIA, savršen izbor za vaše sledeće slavlje ili okupljanje! Ovaj čarobni splav nudi neponovljivo iskustvo na obali reke, spoj prirodnog okruženja i udobnosti modernog prostora.

Splav OMNIA je idealan za različite vrste proslava i događaja, od intimnih okupljanja do većih svečanosti. Njegova prostrana unutrašnjost pruža dovoljno mesta za udobno smeštanje do 5 osoba za spavanje i do 20 za okupljanje. Dve elegantno uređene spavaće sobe omogućavaju vam privatnost i udobnost tokom boravka. Za dodatnu atmosferu, splav poseduje terasu koja se pruža direktno iznad reke, pružajući vam priliku da uživate u prelepom pogledu i svežem vazduhu tokom celog dana. Poseban dragulj ovog splava je prostrani letnjikovac na obali reke, koji je savršeno mesto za opuštanje, roštilj ili partiju karata. Veliki parking omogućava lako parkiranje za sve vaše goste, olakšavajući organizaciju događaja.

Nemojte propustiti priliku da rezervišete ovaj prelepi splav na dan u Beogradu za svoj sledeći događaj. Doživite čaroliju reke Save, i učinite svoj dan ili noć posebnim na ovom izuzetnom mestu.

Cena najma zavisi od tipa proslave i broja gostiju, te je najbolje da nas direktno kontaktirate na +38162709000

Opremljenost apartmana:

klima uređajparking terasaTV u spavaćoj dve terase kablovska TV

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: