FERUM apartman Beograd, Rige od Fere, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 44€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Rige od Fere
Broj soba: 3
Broj osoba: 6
Sprat: 1
Povrsina: 87m2, trosoban
Parking: Ne

FERUM je prostran apartman za šest osoba sa dve odvojene spavaće sobe, velikim kupatilom sa đakuzi kadom i tri terase, lociran u strogom centru Beograda. Umesto standardne kuhinje, FERUM raspolaže čajnom kuhinjicom u sklopu dnevne sobe.

FERUM, iako formalno spada u grupu apartmana na dan sa đakuzijem, zapravo ima mnogo više kvaliteta ako ga posmatrate kao prenoćište u centru Beograda. Sve u njemu je novo i lepo uređeno, ali ima nekolicinu protivrečnosti na koje je neophodno ukazati. Najpre, apartman uopšte nema formalno rešenu kuhinju, već se u ormariću u dnevnoj sobi kriju frižider i improvizovana čajna kuhinja. Njegov smeštajni kapacitet je impozantan - u dve zaista prelepe spavaće sobe, okupane u umirujuće zelene tonove, mogu spavati po dva para, dok rasklopiva  garnitura u dnevnoj sobi smešta još dve osobe (tako da aranžman spavanja izgleda 2+2+2). Upravo stoga je pomalo neobično da jedino kupatilo koje ima raspolaže samo sa skupocenom đakuzi kadom. Istina, tu su i bide i umivaonik, ali nikako nisu dovoljni da opsluže šest osoba. Nasuprot tome, mesta za odlaganje garderobe ima pregršt, pošto je čitava jedna soba zapravo američki plakar za odlaganje stvari. Međutim, apartman nema veš mašinu. Svetla tačka ovog apartmana su svakako njegove tri terase - svaka je opremljena lepim setom za sedenje, pa čak i prelepim stonim lampama. Lokacija je izvanredna za noćne izlaske ili gradski odmor. Kalemegdan je na manje od minuta hoda, ulica noćnih izlazaka Strahinjića Bana u neposrednom komšiluku, a ni Beton hala nije daleko. Kulturno nasleđe Beograda je bogato u celom komšiluku (Galerija Fresaka, Narodni Muzej, itd.), a postoji i veliki broj specijalizovanih prodavnica. Parking  je moguć duž ulice ili u nekoj od susednih, ali pošto se tu prepliću sve tri zone, bolje je doći bez kola. Ukoliko Vam odgovara veoma prostran apartman sa dve spavaće sobe, bez kuhinje ili vešeraja, u kome biste se brčkali u đakuziju svaki dan – FERUM je izbor za Vas. Naše preporuke ovom apartmanu u centru Beograda idu u smislu romantičnog prenoćišta za dvoje (ili troje, ali nikako šestoro), ili prijatnog mesta za par siti-brejkera. Cena značajno varira u zavisnosti od broja gostiju, tako da obavezno konsultujte detaljan cenovnik pre bukiranja. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • terasa
  • đakuzi kada
  • lift
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • mikrotalasna rerna
  • dodatni TV u spavaćoj

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar