Parking

ČUBURA apartman Beograd, Černiševskog, Vračar

Dodaj na spisak 

* 35€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Vračar
Adresa: Černiševskog
Broj soba: 1
Broj osoba: 4
Sprat: 1
Povrsina: 32m2, jednosoban
Parking: garaža +5 eur/dan

ČUBURA je lep studio za četiri osobe. Nalazi se na prvom spratu nove zgrade kod Čuburskog parka i ima garažno mesto uz doplatu.

Sa nešto malo više od tridesetak kvadrata površine, ČUBURA je prilično dopadljiv jednosoban stan na dan na Čuburi  sa predsobljem, odvojenim kupatilom I dnevnom sobom otvorenog koncepta, koja je ujedno i spavaća. Pojedinačno posmatrano, svaka od stavki koje čine apartman je korektna (kupatilo je i više od toga). U dnevno-spavaćem prostoru nalazi se izvrstan i prilično visok krevet, kombinovani garderober, simpatična sofa na rasklapanje (ona može postati drugi ležaj), šank za obedovanje sa tri podesive barske stolice i kuhinjica sa potpuno novom aparaturom. Sve zajedno, ČUBURA ostavlja utisak pomalo estetski neusklađenog, no funkcionalnost svakog dela apartmana je neupitna. Aranžman spavanja je 2+2, a uz apartman je moguće iznajmiti i garažno mesto (dodatnih 5 evra na dan) što je prilično korisna i veoma tražena stavka u ovom delu grada. Kada tome dodate i dovoljno prostora za odlaganje stvari i veš mašinu, uprkos malom prostoru, apartman je pogodan i za produžene boravke.
Apartman ČUBURA je smešten u tihoj jednosmernoj ulici u srcu Čubure na svega par desetina metara od Čuburskog Parka. Odatle je potrebno pet minuta pešice do Hrama Svetog Save, ili malo više od deset do Trga Slavija. Ukoliko ne dolazite kolima, u blizini apartmana saobraćaju dosta frekventne linije gradskog prevoza (trolejbusi i autobusi), kojima se do strogog centra (turističkog centra) stiže za manje od petnaest minuta. U okruženju je dosta korisnih komercijalnih sadržaja (prodavnica, pekara, apoteka, kafića, pa čak I jedna zelena pijaca - pijaca Kalenić). Sve u svemu ako želite korektan stan na dan na Čuburi za do četiri sosobe, apartman ČUBURA je pravi izbor. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • kablovska TV
  • lift
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • garaža
  • veš mašina
  • tuš

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar