Parking

ZNAČKA apartman Beograd, Bul. Despota Stefana, Centar, Palilula

Dodaj na spisak 

* 32€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Palilula
Adresa: Bul. Despota Stefana
Broj soba: 1
Broj osoba: 4
Sprat: 3
Povrsina: 35m2, jednosoban
Parking: Parking mesto u garaži zgrade

ZNAČKA je studio apartman sa terasom i garažom, lociran u centru Beograda, u blizini Botaničke bašte. Prima čak četiri osobe.

U svojih 35 kvadrata kompaktni prostor ovog studio apartmana krije sve što je potrebno za kratkoročan boravak četiri osobe. U sklopu dnevno-spavaćeg boravka su barski sto sa četiri visoke stolice i kuhinja, koja je opremljena za pripremu najosnovnijih obroka. Veliki bračni krevet  i dvosed koji se rasklapa u krevet za dve osobe omogućavaju aranžman spavanja 2+2. Naspram dvoseda je komoda sa televizorom solidne dijagonale. Odlaganju garderobe namenjen je ugradni četvorokrilni plakar od poda do plafona. ZNAČKA ima i terasu, koja omogućava gostima bočni pogled na Bulevar Despota Stefana i ujedno ilustruje poreklo njegovog imena.  
Okruženje nije naročito atraktivno, ali je njegova pozicija itekako povoljna za sve tipove turista. U neposrednoj blizini je mnoštvo restorana, kafića i prodavnica. Bulevarom Despota Stefana saobraća veliki broj linija gradskog prevoza, mada gosti ovog apartmana do Trga republike mogu doći za deset minuta šetnje. Pored toga, najveća prednost mu je je sopstveno garažno mesto u zgradi. Kada se na sve to uzme i zaista povoljna cena noćenja za 4 osobe - ZNAČKA je odličan izbor jeftinog smeštaja za četiri osobe kojima potreban apartman sa garažom Beogradu.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • garaža
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar