ASJAapartman Beograd, Mileve Marić, Novi Beograd

40€
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Mileve Marić
Broj soba: 1
Broj Osoba: 3
Sprat: 1
Površina: 35m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €80 €40 €40 €40 €40 €40 €40 €40 €40 €40
Cena €80 €80 €120 €160 €200 €240 €280 €320 €360 €400
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

ASJA je studio sa delimično odvojenim dnevnim boravkom u novoj zgradi na obodu Novog Beograda. Ima terasu i prima tri osobe.

Ušuškan na prvom spratu nove zgrade, na izuzetno praktično organizovanoj površini od trideset pet kvadrata, ASJA je lep i moderan apartman za troje i mnogim svojim odlikama raritet u našoj ponudi. Najpre, iako je u osnovi studio, njegovi umešno postavljeni polupregradni zidovi ga čine zapravo komfornim jednoiposobnim apartmanom. Osim kupatila koje je odvojeno, u apartmanu su polupregrađena kuhinja, dnevna soba sa ugaonom garniturom i barskim stolom za dvoje (koji ima funkciju trpezarije) i vrlo lepa mala spavaća soba. Enterijer je za svaku pohvalu. Spušteni plafoni sa halogenim svetlima, umirujuća paleta boja, ručno rađeni komadi nameštaja i mali broj ukrasnih detalja,  – sve to doprinosi jednom izuzetnom opštem utisku. Aranžman  spavanja je 2+1 - odnosno dvoje na bračnom ležaju u spavaćoj sobi, a jedno na ugaonoj garnituri u dnevnoj.  Tu je i mala terasa koja gleda na unutrašnju stranu bloka zgrada.
Još jedan od nesvakidašnjih odlika ovog apartamana je njena lokacija – a to je bukvalno krajnji obod Novog Beograda (makar u trenutku pisanja ovog teksta). Smeštena u poslednjem bloku zgrada u naselju Ivan Ribar, ASJA je prvi apartman koji je relativno blizu aerodroma, izuzetno blizu obali Save i njenom keju sa novobeogradske strane (koji ima ogroman broj propatnih sadržaja). Parking je moguć ispred zgrade i ne plaća se. Stoga ako ste želeli dobar smeštaj za troje na Novom Beogradu, u blizini Save, ASJA je doslovno sjajan izbor.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernatuš liftterasa Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

0.00 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
18 Januar, 2019

Odlican stan, preporuka! Odlicna komunikacija sa agencijom, sve pohvale i za vlasnika.

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: