GRANITapartman Beograd, Jurija Gagarina, Novi Beograd

55€ P
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 3
Površina: 33m2, jednosoban
Parking: Podzemna garaža uključena u cenu
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €55 €55 €55 €55 €54 €53.33 €52.86 €52.5 €52.22 €52
Cena €55 €110 €165 €220 €270 €320 €370 €420 €470 €520
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

GRANIT je studio apartman za dve osobe u luksuznom novoizgrađenom kompleksu zgrada Sun City na Novom Beogradu. Gostima je dostupno i garažno mesto.

Apartman GRANIT je moderan studio otvorenog koncepta prekoputa tržnog centra Piramida na Novom Beogradu. Sun City odlikuje visok kvalitet materijala i atraktivan izgled, pa apartman GRANIT nimalo ne zaostaje u tome. Odmah po ulasku u zgradu jasno je da se radi o luksuznom objektu u kome je sva pažnja posvećena komforu stanara, odnosno gostju. U stan se može ući uz pomoć ključa ili šifre, a iza ulaznih vrata nalazi se lepo uređenih tridesetak kvadrata. Kupatilo je malo, sa tuš kabinom i mašinom za veš. U ulaznom hodniku, naspram kupatila je ugradni plakar. Centralni prostor apartmana zauzima veliki bračni krevet, ispred koga se nalazi komoda sa televizorom. Kuhinja je smeštena u ugao sobe, a svoje mesto našao je i mali trpezarijski pult sa dve stolice. Celom dužinom apartmana GRANIT proteže se terasa sa baštenskom garniturom za dvoje i pogledom na vrtove unutar kompleksa.
Lokacija apartmana GRANIT je jedna od najvećih i najprometnijih ulica na Novom Beogradu – Jurija Gagarina. Na stotinak metara od zgrade nalazi se zaista sve što nekome može da zatreba u toku boravka, od prodavnice, apoteke, pekare, cvećare, restorana, kafića, sve to smešteno je u kompleksu ili u nekoj od susednih zgrada. Na par minuta lagane šetnje nalazi se Savski kej, u blizini su Delta Siti i Immo Centar. Gostima apartmana GRANIT je na raspolaganju i garažno mesto u samoj zgradi. Dakle, ukoliko vam je potreban kvalitetan smeštaj na Novom Beogradu, ili još konkretnije stan na dan u Sun City-ju obratite posebnu pažnju na apartman GRANIT.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernagaraža liftterasatuš Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: