apartman u beogradu

Apartmani i boravak u njima

Da li apartman mogu koristiti sa mojim prijateljima iz Beograda?
- U apartmanima možete neometano primati posete. Pošto se apartmani izdaju u celosti i cena ne zavisi od broja osoba, u apartmanu sa Vama mogu boraviti i Vaši prijatelji. Ne zaboravite da se i oni moraju držati našeg kućnog reda!

Moram li donositi peškire i posteljinu? Koliko često se menjaju posteljina i peškiri?
- U svim našim apartmanima obezbeđena je posteljina za onoliko ležajeva koliko osoba apartman može da primi. Tako je i sa peškirima. Zamena posteljine vrši se svakih sedam dana ukoliko Vaša rezervacija traje duže od toga. Peškiri su obezbeđeni za sve vreme Vašeg boravka u meri koliko je Vama potrebno.

Mogu li u apartmanu kuvati i spremati hranu?
- U svim našim apartmanima postoje opremljene kuhinje, kao i osnovno posuđe dovoljno za osnovnu pripremu hrane. U apartmanima možete spremati hranu i kuvati, i to u suštini jeste jedna od osnovnih prednosti koja nas kod određenog broja gostiju favorizije u odnosu na hotelski smeštaj. Ukoliko imate posebne zahteve za nekim posuđem, ne ustručavajte se da nam tražite. Naš je posao da Vaš boravak u Beogradu učinimo što komfornijim.

Izgubio sam ključ.
- U slučaju da izgubite ključ dužni ste snositi troškove zamene brave na apartmanu, kao i pravljenja novog kompleta od pet ključeva.

Postoji li internet u apartmanu?
- Svi apartmani BEOAPARTMANa imaju bežični (wireless) internet. SSID i password će Vam biti dostupni kad uđete u apartman.

Postoji li telefon u apartmanu?
- U apartmanima BEOAPARTMANA uglavnom nema telefonske linije. Razlog tome je potpuna dominacija mobilnih telefona u odnosu na fiksne, kao i cena SIM kartica u slobodnoj prodaji (oko 2oo dinara/ 2evra). Ako ipak insistirate na fiksnom telefonu, preporučujemo da se o tom detalju raspitate pre konačne rezervacije.