PORTALapartman Beograd, Uroša Martinovića, Novi Beograd, Savada

45€ P
Lokacija: Novi Beograd, Savada
Adresa: Uroša Martinovića
Broj soba: 1
Broj Osoba: 4
Sprat: 2
Površina: 37m2, jednosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana
1 osoba 45 90 135 180 225
2 osobe 45 90 135 180 225
3 osobe 55 110 165 220 275
4 osobe 55 110 165 220 275
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

PORTAL je jednosoban stan na dan u Savadi. Ima delimično odvojen spavaći blok, terasu i nadzemno parking mesto u blizini. Prima četiri odrasle osobe.

PORTAL je studio apartman u kome su, za razliku od sličnih u naselju Savada, izvršene određene promene. Iako nema nijednu fizički potpuno odeljenu prostoriju (osim kupatila i terase), kuhinja, spavaći i dnevni deo delimično dele pregradni zidovi. Odmah po ulasku u apartman sa leve strane nalazi se kuhinja, a sa desne kupatilo. Kuhinja je prosečne veličine dobro je opremljena, dok je kupatilo sa tuš-kabinom i mašinom za veš. Velika dnevna soba podeljena je na deo namenjen spavanju, gde se nalaze bračni krevet i garderober, i dnevni boravak sa trpezarijom. Tu su trpezarijski sto za četvoro, stočić, fotelja i dvosed koji se rasklapa u krevet za dvoje. 
Lokacija apartmana PORTAL je sve poznatija i traženija Savada – stambeno-poslovni kompleks u blizini Belvila, a pored A Bloka. Boravak u ovom delu Novog Beograda pogoduje svim tipovima gostiju, kako zbog odlične povezanosti sa svim delovima grada, tako i zbog velikog broja sadržaja u pomenutim naseljima. Apartman PORTAL nema obezbeđen parking u sklopu zgrade, već se do njegovo parking-mesto na otvorenom nalazi na par minuta hoda, u sklopu velikog privatnog parkinga. Cena noćenja zavisi od broja osoba i zato vam preporučujemo da pre bukiranja pogledate detaljni cenovnik.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernaparking liftterasatuš Centralno grejanjekablovska TV veš mašinabežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: