ELIKSIRapartman Beograd, Bulevar Zorana Đinđića, Novi Beograd

55€
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Bulevar Zorana Đinđića
Broj soba: 2
Broj Osoba: 2
Sprat: 7
Površina: 45m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €50 €50 €48.75 €48 €47.5 €47.14 €46.25 €45.56 €45
Cena €50 €100 €150 €195 €240 €285 €330 €370 €410 €450
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

ELIKSIR je izuzetno dobro dizajniran jedosoban apartman na Novom Beogradu. Može da primi dve osobe i pruža veliku vrednost za novac, posebno na duže staze.

Jedan od retkih, zaista ušuškanih apartmana u 45 kvadrata prostora u potkrovlju novobeogradskog solitera, ELIKSIR je jedan specijalan ambijent čiji su kvaliteti ozbiljni, a cena takva da favorizuje srednjeročne i dugoročne boravke. Čine ga omanje predsoblje, spavaća soba, dnevni boravak otvorenog koncepta polupregrađen da ostavi prostor za trpezariju i mala ali udobna terasa. U predsoblju je spakovan ugradni garderober sa kliznim vratima koja imaju refleksivnu površinu i stvaraju utisak da je prostor veći nego što zaista jeste i prolaz do odtalih soba. Prva u nizu je spavaća soba, koja se zajedno sa dnevnim boravkom nalazi ispod kosine krova. U njoj se pored bračnog ležaja sa uzglavljem nalazi i jedan tolateni stočić, a podnožje ležaja osvetljava akcentna led traka. U kombinaciji sa namenski rađenim osvetljenjem i skoro perfektnom kombinacijom tapeta različitih boja i motiva stvara jednu zaista upečatljivu sliku. Drugo u nizu je zaista lepo kuoatilo u tamnim tonovima koje dolazi u kompletu sa veš mašinom, staklenim tušem i ponovo smelom kombinatorikom ukarsnih pločica. Poslednja na redu je dnevna soba sa priključenom solidno opremljenom kuhinjom i trpezarijom koja se krije iza polupregradnog zida – istog onog na koji je zakačen tv okrenut ka očaravajuće ljubičastoj sofi. Konačno tu je i terasa sa bašetnskom stolicom za sedenje i pogledom ka unutrašnjosti bloka zgrada. Praktično čitava dnevna soba je ostakljena što ovom delu apartmana daje natprosečnu prirodnu ovetljenost a pošto je u celom apartmanu sprovedeno podno grejanje, uz sve pomeuto gore možete ga svrstati smesta u višu srednju klasu apartmana na Novom Beogradu. Ustvari kada se sve uzme u obzir mogao bi mu se komotno dodati i epitet romantičnog.

Apartman se nalazi u neposrednoj blizini autoputa, te kule Geneks na Novom Beogradu. Izuzetno je blizu je studentski grad a u kraju su neki od poznatijih restorana s leve obale Save. Parking je ispred zgrade i ne plaća se. Konačno cena apartmana je prilično fleksibilna na duže staze, pa ga svakako toplo preporučujemo.

Opremljenost apartmana:

lifttuš mašina za vešPodno grejanje kablovska TVAmerički plakar bežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: