PALILULA apartman Beograd, Dr Dragoslava Popovića, Beograd, Palilula

Dodaj na spisak 

* 34€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Beograd, Palilula
Adresa: Dr Dragoslava Popovića
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 5
Povrsina: 31m2, jednosoban
Parking: Ne

PALILULA je simpatičan studio apartman za dve osobe. Nalazi se u novoj zgradi nedaleko od Palilulske pijace.

Ušuškan na petom spratu zgrade novijeg datuma, u tihoj jednosmernoj ulici u centru grada, PALILULA predstavlja interesantno, iako možda ne i cenovno najpovoljnije rešenje za kratkoročni boravak dve odrasle osobe. Mada je u pitanju garsonjera, PALILULA zapravo ima dva predsoblja, kupatilo i glavnu prostoriju u kojoj su sve funkcionalne celine jednog stana. Prvo predsoblje je praktično deo hodnika i ima u sebi cipelarnik, dok drugo, osim što vodi do ostalih prostorija u stanu sadrži garderobere (kojih nema u drugim prostorijama). Kupatilo je korektno i novo sa tuš kabinom, dok je glavna prostorija dnevno/spavaći boravak otvorenog koncepta. Sa malom i solidno opremljenom kuhinjom, trpezarijom i garniturom za sedenje (koja je ujedno i jedini ležaj u apartmanu) pruža prilično ugodan ambijent. Enetrijer je dopadljiv i nenametljiv, a osim veš mašine, apartman ima zaista sve pogodnosti koje se podrazumevaju u kratkoročnom apartmanskom smeštaju u Beogradu.
Na svega deset minuta hoda od onoga što posetioci Beograda smatraju „stogim centrom“ i velikim brojem najfrekventnijih linija različitih vidova gradskog prevoza koje staju na svega stotinjak metara od apartmana, PALILULA je pozicionirana dobro za najrazličitije vrste posetilaca. Pored velikog broja uslužnih delatnosti svih profila u neposrednom komšiluku, listi se priključuje i jedna od najstarijih pijaca u Beogradu (koja se trenutno renovira). Blizu su mu čak dve gradske zelene oaze – Botanička Bašta i park Tašmajdan. Sve u svemu, ako vam ne smeta spavanje na ugaonoj garnituri, a želite da budete smešteni blizu Paliluske pijace, PALILULA je sasvim solidan izbor smeštaja.    

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar