LOPTAapartman Beograd, Venizelosova, Dorćol

59€ P
Lokacija: Dorćol
Adresa: Venizelosova
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 3
Površina: 43m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €60 €60 €60 €58.75 €58 €56.67 €55.71 €55 €54.44 €54
Cena €60 €120 €180 €235 €290 €340 €390 €440 €490 €540
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

LOPTA je renoviran i odlično opremljen dvosoban apartman na Dorćolu sa parkingom. Prima četiri osobe.

Upakovana na skoro 45 kvadrata površine na trećem spratu zgrade srednjih godina, LOPTA je omaž pametnoj organizaciji, pogodnostima za krakoročni boravak i jednostavnom, a efektnom dizajnu enterijera. Čine ga malo predsoblje koje se pretapa u dnevni boravak otvorenog plana, izdvojeno kupatilo i spavaća soba skromnijih dimenzija. Apartman se zaista može pohvaliti natprosečnim izgledom i opremljenošću: kuhinja koja osim što izgleda izvrsno ima i podugačak spisak aparature, dodatni televizor i američki plakar u spavaćoj sobi, jednostavno, a opet vrlo upečatljivo kupatilo sa veš mašinom, zagasito smeđa vrata od punog drveta i odmeren broj ukrasnih detalja koji mu daju toplinu doma. Sve to, uz naravno i vrlo dobro održavanje, ostavlja odličan prvi utisak i stvara jedan prilično ugodan ambijent za kraći, a zahvaljujući opremljenosti, i produžene boravke u Beogradu. Aranžman spavanja je 2+2 (dvoje deli sofu koja se rasklapa).
Oko administrativne pripadnosti bi se neki od beograđana gložili (jeste Dorćol-nije Dorćol) no ono što je bez sumnje je da se nalazi u centru Beograda. Na tri minuta hoda od Skadarlije, 10 od Trga Republike i nekih petnaestak od Kalemegdana, LOPTA je izvrsno pozicionirana za gradski odmor. Pored blizine velikog broja institucija kulture, mnoga mesta zabavnog karaktera su na pešačkoj udaljenosti od apartmana. Poslednja ali možda i najbitnija stavka je apartman ima sopstveno parking mesto (u dvorištu iza zgrade) čije je korišćenje uključeno u cenu najma. Povrh svih pomenutih ova pogodnost ga svrstava u red zbilja više srednje klase apartmanskog smeštaja u Beogradu i našom toplom prerporukom. Dobrodošli.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernaparking TV u spavaćoj liftterasaelektrični radijatori mašina za veškablovska TVtuš mašina za sudovebežični internetAmerički plakar

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: