MESECapartman Beograd, Hilandarska, Strogi centar

75€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Hilandarska
Broj soba: 3
Broj Osoba: 5
Sprat: 0
Površina: 60m2, trosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €75 €75 €75 €75 €75 €75 €75 €75 €75 €75
Cena €75 €150 €225 €300 €375 €450 €525 €600 €675 €750
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

MESEC je potpuno renoviran apartman sa dve spavaće sobe na prizemlju stare zgrade u strogom centru Beograda. Prima pet osoba.

Ušuškan u prizemlju starije zgrade u strogom centru Beograda, MESEC je interesantno organizovan prostor od šezdeset kvadrata pametno preraspodeljen da smesti čak pet odraslih osoba. Centralnu tačku apartmana čini impozatno uređena dnevna soba do koje se dolazi iz predsoblja i iz koje se može ući u malu, ali potpuno opremljenu kuhinju u dva niza, izvrsno spakovano kupatilo (sa tuš kabinom i veš mašinom) i jednu od dve spavaće sobe u kojoj je kauč na rasklapanje. Druga spavaća soba u kojoj je drugi dvosed na rasklapanje, je na samom ulazu u apartman. U kombinaciji sa uganom garniturom u dnevnoj sobi, konačni aranžman spavanja je 2+2+1. Estetski utisak je zaista pozitivan. Visoki  plafon u dnevnoj sobi ukrašen je talasastom gipsanom konstrukcijom u kojoj su led svetiljke propraćene prikladnim neonskim akcentnim svetlom u namenski napravljenim udubljenjima. Ugradne police u čijim su nišama ogledala na jednom od zidova stvaraju prijatnu iluziju o prostranosti koji ovom ionako velikom prostoru dodaju na impresivnosti. U sklopu dnevne sobe našlo se mesta i za lep trpezarijski sto sa pet stolica sa visokim naslonom. Apartman je prilično solidno opremljen i za duže boravke. Ipak, neophodno je napomenuti da MESEC zapravo nema nijedan pravi krevet - što nekim gostima može zasmetati, a posebno ukoliko se uzme u obzir njegova ne tako mala cena koja pritom zavisi od broja gostiju. Još jedna stavka koja neće ići u u prilog je nemogućnost prenoćišta – minimalni broj noćenja je ograničen na 2.
Lokacija je zbilja dobra ukoliko želite centar Beograda. Na svega par minuta hoda od Trga Republike, Skupštine Terazija, MESEC je savršen za grupu na gradskom odmoru. Kulturno istorijsko jezgro grada vam je na dohvat ruke a isto važi i za Skadarliju, (sve popularniju) Cetinjsku ulicu i mnoge druge “ustanove” noćnog života na Gornjem Dorćolu su takođe na pešačkoj udaljenosti. Apartman ne raspolaže sopstvenim parking mestom, a duž ulice je ograničen na svega par sati (doplata u nekim od obližnjih javnih  parkinga je skoro 15 eura dnevno). Tako da, ukoliko budžet  i postojanje pravih kreveta nisu u listama prioriteta, a estetika i lokacija jesu, onda je MESEC jedan od mogućih izbora.

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mašina za veštuš terasa

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: