NOSTALGIJAapartman Beograd, Gajeva, Vračar

100€
Lokacija: Vračar
Adresa: Gajeva
Broj soba: 3
Broj Osoba: 4
Sprat: 5
Površina: 80m2, trosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €100 €100 €100 €100 €100 €100 €100 €100 €100 €100
Cena €100 €200 €300 €400 €500 €600 €700 €800 €900 €1000
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

NOSTALGIJA je odličan, prostran apartman sa dve spavaće sobe, smešten u novoj zgradi na Vračaru. Komotno može primiti četiri odrasle osobe.

NOSTALGIJA je jedan od onih beogradskih apartmana koji definitivno odskaču od proseka. U dizajnerskom smislu, u njemu se prepliće ono najlepše od ukusa nekadašnje buržoazije i savremenog pristupa dizajnu enterijera, a jedan je od retkih u kojima je očigledno da je dužna pažnja posvećena svakoj od prostorija. Ovaj trosobni apartman se prostire na nešto više od osamdeset kvadrata, u koji je na jedan otmen način uklopljen izvanredan životni prostor. Blago zakrivljeno predsoblje se bukvalno uliva u ogromnu prostoriju koja u svom sastavu ima dnevni boravak, trpezariju dostojnu visokog plemstva, i modernu, a istovremeno rustičnu kuhinju. Stilski nameštaj vrhunskog kvaliteta, podovi na kojima možete videti sopstveni odraz i grandiozni kristalni luster samo su neki od detalja koji Vam odmah stavljaju do znanja da ste ušli na teritoriju ljubavi prema lepom. Iz trpezarijskog salona vode dvoje vrata u glavnu i gostinjsku spavaću sobu. Glavna soba je opremljena bračnim krevetom i pozamašnim, u osnovi trapezoidnim, garderoberom, dok se u manjoj pored dva, nešto oskudnija dvoseda na rasklapanje, nalazi i dodatni televizor. Apartman raspolaže sa jednim kupatilom u kome se nalazi i mokri čvor, i dodatnim toaletom gotovo istih dimenzija koji ima i funkciju vešeraja – u njemu su mašina za pranje i mašina za sušenje veša. Osim toga, na raspolaganju Vam je i dvorišno orjentisana terasa sa dva prilaza na kojoj se nalazi lep baštenski set za sedenje.
Lokacija se može smatrati centralnom. Na svega pedesetak metara je druga najduža ulica u Beogradu – Bulevar Kralja Aleksandra, koji vrvi od različitih komercijalnih objekata, tramvaji koji prolaze sredinom Bulevara će Vas za svega osam minuta dovesti u staro gradsko jezgo. Pored divne svečane atmosfere kojom apartman raspolaže, upravo ga lokacija preporučuje onima kojima je nakon ispunjenog dana (ili noći) potreban mir, tišina i oplemenjujuć ambijent. Cena zavisi od broja osoba, ali je kada se uzme u obzir ono što apartman pruža, ona je samo neznatno uvećana za treću i četvrtu osobu. 

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudovebežični internet liftmašina za sušenje vešatuš Centralno grejanjeterasaodvojen toalet mašina za veškablovska TV

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

0.00 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
07 Jun, 2017

Molim Vas da nam se javite u vezi iznajmljivanja vaseg stana. Mi smo zainteresovani za duzi period od 1. jula do 31. avgusta. Zanima nas kolika je onda cena. Unapred hvala Ana

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: