FLORIDAapartman Beograd, Kneza Miloša, Centar

44€
Lokacija: Centar
Adresa: Kneza Miloša
Broj soba: 3
Broj Osoba: 4
Sprat: 0
Površina: 55m2, trosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €45 €45 €45 €45 €44 €43.33 €42.86 €42.5 €42.22 €42
Cena €45 €90 €135 €180 €220 €260 €300 €340 €380 €420
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

FLORIDA je zanimljivo uređen, dvorišno orjentisan apartman u centru Beograda, pored bivše Američke ambasade. Ima dve spavaće sobe i celo pripadajuće dvorište zgrade sa lepom garniturom za sedenje. Može da primi četvoro.

FLORIDA inače deli čitav prizemni sprat zgrade sa AMBASADOROM, tako da se oba apartmana mogu pohvaliti neuobičajenom prostranošću, za beogradske standarde. Ujedno je i jedan je retkih apartmana u Beogradu u kojima se spavanje odvija samo u spavaćim sobama. Njih ima dve i to jedna sa bračnim, a jedna sa krevetom na sprat. Zajedno sa činjenicom da je gotovo jedini apartman koji ima i set za sedenje i dvorište, može se reći da je idealno struktuisan za mladu porodicu. Sve prostorije su fizički odvojene jedne od drugih, a ima i čak dva trpezarijska prostora (jedan mali u kuhinji i drugi veći u dnevnoj sobi). Dizajn enterijera je efektan i moderan, a ima i dosta originalnih ukrasnih detalja poput buketa vislica u rasveti ili minijaturnih buradi kao noćnih stočića.
Apartman je lociran u administrativnom jezgru republike i veoma je blizu mnogih ambasada. U neposrednoj blizini apartmana je i Klinički centar Srbije. Veza sa svim delovima grada je prilično dobra zahvaljujući mnoštvu linija i vidova gradskog prevoza koji krstare obližnjim ulicama, ali je parking prilično problematičan, pošto se u okolnim ulicama prepliću sve tri zone. Relativno blizu su autobuska i železnička stanica, a apartman nije loš izbor ni za one koji žele da budu blizu Beogradskog sajma. Možda i najveća prednost apartmana FLORIDA leži u mogućnosti njegovog kombinovanja sa ostalim apartmanima sa kojima deli zgradu, što može pogodovati većim grupama posetilaca. 

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TV Centralno grejanjekožna garnitura mašina za sudovebežični internet terasatuš

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

0.00 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
17 Februar, 2016

Savrsen apartman.. u neposrednoj blizini klinickog centra u mirnom delu grada.. komotan suncan preljubazna domacica. Radujem se ponovnom dolasku. Cisto do savrsenstva, mirno iako u samom centru..parking nam je bio besplatan.. zaista svaka cast

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: