EGZOTIKapartman Beograd, Uroša Martinovića, Novi Beograd, Savada

60€ P
Lokacija: Novi Beograd, Savada
Adresa: Uroša Martinovića
Broj soba: 1
Broj Osoba: 3
Sprat: 4
Površina: 34m2, jednosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €60 €60 €60 €60 €60          
Cena €60 €120 €180 €240 €300          
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

EGZOTIK je savršen studio apartman na Novom Beogradu, u novoj zgradi, u kompleksu poznatom kao "Savada". Ima francuski balkon i rezervisano parking mesto na otvorenom parkingu zgrade.

Ovaj simpatično uređen prostor od 35 kvadrata površine pruža praktično sve što je potrebno za prijatan kraći boravak na Novom Beogradu: veoma dobru lokaciju solidnu opremljenost i nadasve ušuškan ambijent.  Sam apartman čine omanje predsoblje sa velikim garderoberom i klupom cipelarnikom, standardno kupatlo sa tuš kabinom i jedna veća prostorija u kojoj su smeštene sve ostale funkcionalne celine jednog stana- dnevna i spavaća soba sa kuhinjom i trpezarijom. Zahvaljujući pametnoj organizaciji prostora u apartmanu mogu konačiti čak tri osobe: dve mogu spavati na bračnom ležaju dok treća na raspolaganju ima udobnu fotelju koja se razvlači u singl krevet. Ukrasnih detalja ima puno i oni zaista oplemenjuju prostor, a apartman ima i minijaturnu terasicu koja gleda na unutrašnje dvorište bloka zgrada u Savadi.
EGZOTIK je jedan od nekolicine stanova na dan u naselju Savada – poptuno novom kompleksu stanbeno poslovnih zgrada koje je niklo u komšiluku Belvila i kjoje zajedno sa Blokom A čini jednu od najpoželjnijih lokacija za život na Novom Beogradu. U komšiluku je obilje korisnih objekata komercijalne prirode (hipermarket Roda, Tržni Centar na mestu nekadašnje Super Idee i naravno Delta Siti Šoping Mol), a na svega desetak minuta je i Savski Kej sa nepreglednim nizom splavova restorana. U proleće i leto (a donekle i ranu jesen) to je posebno veliki plus pošto vas odatle do beoghradskog mora - Ade Ciganlije - deli samo jedna vožnja rečnim taksijem.   Konačno u cenu najma je uračunato i parking mesto ispred zgrade, što EGZOTIK čini izuzetno dobrim izborom za svakog ko traži smeštaj za tri osobe u Savadi.  

Opremljenost apartmana:

klima uređajparking liftfrancuski balkon kablovska TVPristup za invalide bežični internet

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

0.00 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
18 Januar, 2019

Moderan i dobro opremljen apartman. Dobro je povezan gradskim prevozom, sve je bilo odlicno.

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: