SEDMICA apartman Beograd, Bul. Mihajla Pupina, Novi Beograd

Dodaj na spisak 

* 35€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Bul. Mihajla Pupina
Broj soba: 2
Broj osoba: 2
Sprat: 7
Povrsina: 42m2, dvosoban
Parking: Ne

SEDMICA je svetao, renoviran apartman sa odvojenom spavaćom sobom i terasom, lociran na Novom Beogradu, preko puta YUBC-a. Može da smesti dvoje.

Iako je relativno male površine, u ovaj apartman su spakovane tri odvojene prostorije i terasa (tj. četiri ukoliko računate i predsoblje). Najveća i umnogome najprijatnija od njih je dnevni boravak sa svojom malom, ali u potpunosti opremljenom kuhinjom. Tu su i zaštitni znaci ovog apartmana – izvanredno prostrana bela ugaona garnitura sa naslonima za glavu i ultraljubičasta (blek- lajt) traka u udubljenju gipsokartonskog spuštenog plafona. Spavaću sobu maltene čitavom širinom popunjava bračni ležaj te u apartmanu mogu spavati 2 osobe. Kupatilo je malo, ali prijemčivo, i što je zgodno ima i veš mašinu. Terasa čuva jedan od interesantnijih pogleda ka starom delu Beograda.
Lokacija je prilično dobra za one koji bi želeli da budu blizu centra grada, a ne vole gužvu. Deo Novog Beograda na kome se SEDMICA nalazi, je pozitivno blokovsko iskustvo. Na svega pet minuta hoda je tržni centar Merkator, dok Vas od najvećeg tržnog centra u Beogradu (TC Ušće), dele svega dve autobuske stanice. Do centra grada takođe veoma brzo stižete pošto neke od najfrekventnijih autobuskih linija staju bukvalno ispred zgrade. Preko puta je i Ju Biznis centar koji krije mnoga iznenađenja kada su restorani, ekskluzivni kozmetički saloni ili specijalizovane prodavnice u pitanju. Parking se ne naplaćuje u samom bloku, ali u okolnom ulicama postoje zonirani delovi, koji su srećom bez ograničenja. Za one koji ne bi želeli da brinu, na osam minuta hoda se nalazi i privatni parking.
 

Opremljenost apartmana:

  • lift
  • terasa
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV
  • veš mašina
  • bežični internet
  • mašina za sušenje veša
  • kada

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar