SEDMICAapartman Beograd, Bul. Mihajla Pupina, Novi Beograd

49€
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Bul. Mihajla Pupina
Broj soba: 2
Broj Osoba: 2
Sprat: 7
Površina: 42m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €50 €50 €48.75 €48 €47.5 €47.14 €46.25 €45.56 €45
Cena €50 €100 €150 €195 €240 €285 €330 €370 €410 €450
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

SEDMICA je svetao, renoviran apartman sa odvojenom spavaćom sobom i terasom, lociran na Novom Beogradu, preko puta YUBC-a. Može da smesti dvoje.

Iako je relativno male površine, u ovaj apartman su spakovane tri odvojene prostorije i terasa (tj. četiri ukoliko računate i predsoblje). Najveća i umnogome najprijatnija od njih je dnevni boravak sa svojom malom, ali u potpunosti opremljenom kuhinjom. Tu su i zaštitni znaci ovog apartmana – izvanredno prostrana bela ugaona garnitura sa naslonima za glavu i ultraljubičasta (blek- lajt) traka u udubljenju gipsokartonskog spuštenog plafona. Spavaću sobu maltene čitavom širinom popunjava bračni ležaj te u apartmanu mogu spavati 2 osobe. Kupatilo je malo, ali prijemčivo, i što je zgodno ima i veš mašinu. Terasa čuva jedan od interesantnijih pogleda ka starom delu Beograda.
Lokacija je prilično dobra za one koji bi želeli da budu blizu centra grada, a ne vole gužvu. Deo Novog Beograda na kome se SEDMICA nalazi, je pozitivno blokovsko iskustvo. Na svega pet minuta hoda je tržni centar Merkator, dok Vas od najvećeg tržnog centra u Beogradu (TC Ušće), dele svega dve autobuske stanice. Do centra grada takođe veoma brzo stižete pošto neke od najfrekventnijih autobuskih linija staju bukvalno ispred zgrade. Preko puta je i Ju Biznis centar koji krije mnoga iznenađenja kada su restorani, ekskluzivni kozmetički saloni ili specijalizovane prodavnice u pitanju. Parking se ne naplaćuje u samom bloku, ali u okolnom ulicama postoje zonirani delovi, koji su srećom bez ograničenja. Za one koji ne bi želeli da brinu, na osam minuta hoda se nalazi i privatni parking.
 

Opremljenost apartmana:

liftterasa Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet mašina za sušenje vešakada

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: