JOVANapartman Beograd, Skerlićeva, Vračar, Slavija

85€ P
Lokacija: Vračar, Slavija
Adresa: Skerlićeva
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 60m2, dvosoban
Parking: Da, mesto u zajedničkoj garaži
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €85 €85 €85 €85 €85 €85 €85 €85 €85 €85
Cena €85 €170 €255 €340 €425 €510 €595 €680 €765 €850
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

JOVAN je luksuzan apartman u vrhunskoj, novoj zgradi, pored Hrama Svetog Save na Vračaru. Uz fenomenalan pogled na Hram, divnu terasu, prestižno okruženje i parking mesto u garaži, u ovom zaista luksuznom smeštaju može da uživa četvoro odraslih.

Ne postoji naročito veliki broj apartmana u Beogradu koji sveukupnim utiskom toliko odskaču od ponude kao što je to apartman JOVAN. U pitanju je potpuno nov i po svim kriterijumima gradnje, dizajna enterijera i arhitekture savremen apartman. Gro prostora zauzima velika dnevna soba otvorenog koncepta koja je polupregradnim zidom odvojena od male i lepo opremljene čajne kuhinje (sa mikrotalasnom pećnicom). Prostor za sedenje raspolaže i velikim udobnim dvosedom koji se rasklapa i postaje bračni ležaj za dve osobe. Pored velike terase sa izvanrednim setom za sedenje i nesvakidašnje lepog pogleda na najimpozantniju građevinu u panorami Beograda (Hram Svetog Save), spoljni zid cele prostorije je ostakljen - čime se postiže fenomenalna dnevna osvetljenost u stanu, ukoliko je poželite. Hodnik koji ih spaja takođe vodi i do malog, ali otmenog kupatila sa tuš kabinom i spavaće sobe u kojoj je dosta veliki bračni ležaj, garderober i radni sto sa stolicom. Komforu će svakako doprineti činjenica da je u čitavom stanu (čak i tuš kabina) sprovedeno podno grejanje, kao i to da stereo uređaj ima ozvučenje u svakoj od soba (što takođe uključuje i tuš kabinu).
Apartman se nalazi na jednoj od vizuelno najatraktivnijih lokacija u Beogradu, a isto se može reći i za enterijer same zgrade (što će Vam postati jasno kad pogledate slike). Panorama čitavog kraja se u proteklih nekoliko godina promenila, pa obiluje kako novim tako i starim (kultnim) mestima za izlazak. Do najužeg gradskog jezgra je potrebno desetak minuta prevozom, a nedaleko od stana je i jedna od stanica beogradskog “metroa”. Za one koji dolaze kolima, na raspolaganju je garažno mesto uz doplatu od 10 evra na dan. Sve u svemu, ako tražite luksuzan i savremen smeštaj na Vračaru, apartman JOVAN je nezaobilazan izbor.

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasatuš liftkablovska TVPodno grejanje Centralno grejanjebežični internetRGB svetla mikrotalasna rernagaražaStereo ozvučenje u celom stanu

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: