BAJADERAapartman Beograd, Hercegovačka, Centar, Beograd na Vodi

85€ P
Lokacija: Centar, Beograd na Vodi
Adresa: Hercegovačka
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 3
Površina: 30m2, jednosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €85 €85 €85 €85 €85 €85 €85 €85 €85 €85
Cena €85 €170 €255 €340 €425 €510 €595 €680 €765 €850
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

BAJADERA je luksuzan studio u novoizgrađenom kompleksu Beograd na vodi. Prima dvoje

Sa tridesetak kvadrata površine ušuškanih na trećem spratu nove stambene zgrade u Beogradu na vodi, BAJADERA je moderan, lepo uređen studio apartman, pogodan za boravak jedne osobe ili para. Kao i većina modernih garsonjera, osim kupatila, sve prostorije su spakovane u jednu tako da su granice između jedinica funkcijske. Tako je u relativno uzanom predsoblju, u niši upakovana izuzetno prijemčiva kuhinja, preko puta nje jednostavan pult za obedovanje. Ostatak prostorije zauzima lep bračni ležaj sa tapaciranim uzglavljem i lepom namenski rađenom policom iznad njega sa gomilom ukrasnih detalja. Naspram kreveta je TV i lepo rešen radni sto. Iz ove prostorije se može izaći i na terasu sa baštenskim setom za sedenje za dvoje, koji gleda ka reci Savi. Mesta za odlaganje stvari ima dovoljno zbog čak dva ugradna ormara, a u jednom  od njihe se nalazi čak i veš mašina. 
Beograd na Vodi je najnoviji rezidencijalni kompleks u Beogradu – toliko nov da se u trenutku pisanja ovog teksta još uvek gradi. Sadržaja unutar naselja još uvek nema na nivou koji bi se od istog očekivao, ali pošto niče unutar Savamale, ono što važi za nju, važi i za Beograd na vodi. Pozitivna stvar je postojanje garažnog mesta čije je korišćenje uključenu u cenu najma – a ona pak nije mala ako uzmemo u obzir da je u pitanju studio apartman. No, ako tražite apartman u Beogradu na Vodi, onda je BAJADERA jedna od retkih prilika.  

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernagaraža liftterasatuš Centralno grejanjekablovska TVRadni sto mašina za vešbežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: