MEDUZA apartman Beograd, Ugrinovačka, Zemun

Dodaj na spisak 

* 150€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Zemun
Adresa: Ugrinovačka
Broj soba: 1
Broj osoba: 4
Sprat: 1
Povrsina: 80m2, jednosoban
Parking: Ne

MEDUZA je savršeno mesto za relaksaciju. To je, pre svega, privatni spa centar koji sadrži hidromasažnu (đakuzi) kadu za četvoro, saunu, tursko kupatilo i slanu sobu. Nakon toga, ovo je apartman za četvoro u Zemunu.

Na svojih osamdeset kvadrata izvanredno uređenog prostora, apartman MEDUZA u suštini predstavlja luksuzni izložbeni prostor najnovijih dostignuća u domenu spa i wellness tehnologije. Čini ga jedan ogromni dnevni boravak otvorenog koncepta, po čijim su obodima raspoređene četiri tematske “banjske” jedinice i nesvakidašnje lepa spavaća soba. Ugaonu garnituru i čajnu kuhinju smeštenu iza šanka u okviru dnevne sobe prati i skimerski hidromasažni bazen (ili laički rečeno veliki đakuzi za dvoje) na podestu prekrivenom mozaikom. Odatle se redom nižu setovi najfinijih staklenih vrata. Iza prvih se nalazi mala finska sauna urađena u najfinijoj kedrovini, dok druga kriju pravu pravcatu slanu sobu. U njoj se nalaze dve erogonmski prilagođene klupe za izležavanje, zid od himalajske cigle, kao i kompleksni mehanizam koji ispušta lekovite čestice aerosoli. Treći set je paravan izvanredno upakovanog turskog kupatila – klupa je dovoljno dugačka da u isto vreme na njoj mogu sedeti sva četiri gosta, a podno osvetljenje i skupocene mozaičke pločice doprinose ekskluzivnosti ambijenta. Kao šlag na tortu dolazi i otvorena tuš kabina sa malim tv prijemnikom, a nju prati lep odvojen toalet. Uz spavaću sobu inače dolazi još jedno kupatilo koje je izdvojeno od pogleda. O dizajnu enterijera se može govoriti isključivo u superlativima, ali ono što još više oduševljava je neprikosnovena higijena prostora koji je gotovo apsurdno zahtevan za održavanje.
Kada se sve sabere, MEDUZA nije apartman u klasičnom smislu tih reči nego privatni spa centar, te sa time na umu treba posmatrati i njegovu lokaciju. Ona ni u kom slučaju nije turistički atraktivna (u pitanju je periferni deo Zemuna), no to je od sekundarne, ako ne i tercijarne važnosti njegovom slučaju. Ono što jeste važno je njegova prijatna izolovanost, skupocena oprema i posvećenost detaljima. Stoga, ukoliko zaista želite kutak u Beogradu u kome biste se prepustili uživanju u najsvetlijim zvezdama  proizvodnog programa spa i welness opreme, MEDUZA je zaista mesto za nesputanu relaksaciju za četiri osobe koje mogu i žele sebi da priušte nesvakidašnji luksuz. CENA ZAVISI OD BROJA GOSTIJU ZATO OBAVEZNOPOGLEDAJTE DETALJAN CENOVNIK.
Vreme ulaska u apartman za noćenje je od 20h a izlazak u 10h. Postoji i varijanta dnevnog boravka po povoljnijoj ceni  u 11 h - 14 h i od 15 h - 19 h (do 4 osobe). Za više informacija nam pošaljite upit.

Opremljenost apartmana:

 • klima uređaj
 • parking
 • dva kupatila
 • Centralno grejanje
 • dodatni TV u spavaćoj
 • đakuzi kada
 • kablovska TV
 • tuš
 • Sauna
 • bežični internet
 • odvojen toalet
 • tursko kupatilo, slana soba

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar