MEDUZAapartman Beograd, Ugrinovačka, Zemun

150€
Lokacija: Zemun
Adresa: Ugrinovačka
Broj soba: 1
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 80m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana
1 osoba 150 280 410 540 660
2 osobe 150 280 410 540 660
3 osobe 170 300 430 560 680
4 osobe 190 320 450 580 700
5 osoba 210 340 470 600 720
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

MEDUZA je savršeno mesto za relaksaciju. To je, pre svega, privatni spa centar koji sadrži hidromasažnu (đakuzi) kadu za četvoro, saunu, tursko kupatilo i slanu sobu. Nakon toga, ovo je apartman za četvoro u Zemunu.

Na svojih osamdeset kvadrata izvanredno uređenog prostora, apartman MEDUZA u suštini predstavlja luksuzni izložbeni prostor najnovijih dostignuća u domenu spa i wellness tehnologije. Čini ga jedan ogromni dnevni boravak otvorenog koncepta, po čijim su obodima raspoređene četiri tematske “banjske” jedinice i nesvakidašnje lepa spavaća soba. Ugaonu garnituru i čajnu kuhinju smeštenu iza šanka u okviru dnevne sobe prati i skimerski hidromasažni bazen (ili laički rečeno veliki đakuzi za dvoje) na podestu prekrivenom mozaikom. Odatle se redom nižu setovi najfinijih staklenih vrata. Iza prvih se nalazi mala finska sauna urađena u najfinijoj kedrovini, dok druga kriju pravu pravcatu slanu sobu. U njoj se nalaze dve erogonmski prilagođene klupe za izležavanje, zid od himalajske cigle, kao i kompleksni mehanizam koji ispušta lekovite čestice aerosoli. Treći set je paravan izvanredno upakovanog turskog kupatila – klupa je dovoljno dugačka da u isto vreme na njoj mogu sedeti sva četiri gosta, a podno osvetljenje i skupocene mozaičke pločice doprinose ekskluzivnosti ambijenta. Kao šlag na tortu dolazi i otvorena tuš kabina sa malim tv prijemnikom, a nju prati lep odvojen toalet. Uz spavaću sobu inače dolazi još jedno kupatilo koje je izdvojeno od pogleda. O dizajnu enterijera se može govoriti isključivo u superlativima, ali ono što još više oduševljava je neprikosnovena higijena prostora koji je gotovo apsurdno zahtevan za održavanje.
Kada se sve sabere, MEDUZA nije apartman u klasičnom smislu tih reči nego privatni spa centar, te sa time na umu treba posmatrati i njegovu lokaciju. Ona ni u kom slučaju nije turistički atraktivna (u pitanju je periferni deo Zemuna), no to je od sekundarne, ako ne i tercijarne važnosti njegovom slučaju. Ono što jeste važno je njegova prijatna izolovanost, skupocena oprema i posvećenost detaljima. Stoga, ukoliko zaista želite luksuzan smeštaj u Beogradu u kome biste se prepustili uživanju u najsvetlijim zvezdama  proizvodnog programa spa i welness opreme, MEDUZA je zaista mesto za nesputanu relaksaciju za četiri osobe koje mogu i žele sebi da priušte nesvakidašnji luksuz. CENA ZAVISI OD BROJA GOSTIJU ZATO OBAVEZNOPOGLEDAJTE DETALJAN CENOVNIK.
Vreme ulaska u apartman za noćenje je od 20h a izlazak u 10h. Postoji i varijanta dnevnog boravka po povoljnijoj ceni  u 11 h - 14 h i od 15 h - 19 h (do 4 osobe). Za više informacija nam pošaljite upit.

Opremljenost apartmana:

klima uređajparking đakuzi kada Centralno grejanjetušSauna kablovska TVodvojen toaletTV u spavaćoj bežični internetdva kupatilatursko kupatilo, slana soba

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: