NATALIJAapartman Beograd, Kraljice Natalije, Strogi centar

54€ P
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Kraljice Natalije
Broj soba: 1
Broj Osoba: 3
Sprat: 3
Površina: 40m2, jednosoban
Parking: + 5 eur
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €55 €55 €55 €55 €54 €53.33 €52.86 €51.25 €51.11 €50
Cena €55 €110 €165 €220 €270 €320 €370 €410 €460 €500
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

NATALIJA je lep, dvorišno orjentisan apartman sa terasom, lociran u strogom centru Beograda. Gostima je na raspolaganju i parking u dvorištu, udaljen oko 300 metara.

Ovo je jedan od onih retkih apartmana u Beogradu u čijem uređenju postoji nešto što bi se moglo nazvati toplinom doma. U pitanju je naime jednosoban stan – spavaća i dnevna soba su u istoj prostoriji, ali su za razliku od studio apartmana, kuhinja sa trpezarijom (i naravno, kupatilo) fizički odvojeni od nje. Opremljenost apartmana je manje-više standardna. Za spavanje su vam na raspolaganju veliki bračni ležaj i dvosed na rasklapanje, dok za odlaganje stvari postoji mali kombinovani ormar - i jedno i drugo su sasvim dovoljni za komotan smeštaj tri odrasle osobe. Kuhinja je standardno opremljena, bez dodatnih uređaja, a trpezarija koja je u njenom sastavu može služiti i kao prostor za socijalizaciju. Iz nje se može izaći i na terasu koja gleda ka dvorištu, što apartman čini prilično tihim, s obzirom na prometnost lokacije na kojoj se nalazi. Ono što NATALIJU izdvaja od većine apartmana u Beogradu je svakako šarenolikost i umešnost u korišćenju ukrasnih detalja. Palete boja koje se smenjuju u ovom apartmanu neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Sve u svemu, veseo i ušuškan ambijent za boravak.
Apartman Natalija je u strogom centru Beograda na svega tri minuta hoda od Starog Dvora (gradske skupštine) i Trga Terazije. Sadržaja u kraju je toliko da ih je nezahvalno nabrajati – dovoljno je reći da sve što Vam može zatrebati za kraći boravak u Beogradu, možete naći u radijusu od trista metara od apartmana, uključujući i parking mesto u obližnjem dvorištu. Sve u svemu, ako Vam je potreban lep stančić za kraći boravak u strogom centru Beograda sa parkingom, vredi pogledati Nataliju. Imajte u vidu da, pomalo nepopularno, cena zavisi od broja gostiju tako da Vas savetujemo da pogledate detaljan cenovnik pre bukiranja.    

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TV liftbežični internet Centralno grejanjeparking terasatuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: