Parking

NATALIJA apartman Beograd, Kraljice Natalije, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 40€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Kraljice Natalije
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 3
Povrsina: 40m2, jednosoban
Parking: + 5 eur

NATALIJA je lep, dvorišno orjentisan apartman sa terasom, lociran u strogom centru Beograda. Gostima je na raspolaganju i parking u dvorištu, udaljen oko 300 metara.

Ovo je jedan od onih retkih apartmana u Beogradu u čijem uređenju postoji nešto što bi se moglo nazvati toplinom doma. U pitanju je naime jednosoban stan – spavaća i dnevna soba su u istoj prostoriji, ali su za razliku od studio apartmana, kuhinja sa trpezarijom (i naravno, kupatilo) fizički odvojeni od nje. Opremljenost apartmana je manje-više standardna. Za spavanje su vam na raspolaganju veliki bračni ležaj i dvosed na rasklapanje, dok za odlaganje stvari postoji mali kombinovani ormar - i jedno i drugo su sasvim dovoljni za komotan smeštaj tri odrasle osobe. Kuhinja je standardno opremljena, bez dodatnih uređaja, a trpezarija koja je u njenom sastavu može služiti i kao prostor za socijalizaciju. Iz nje se može izaći i na terasu koja gleda ka dvorištu, što apartman čini prilično tihim, s obzirom na prometnost lokacije na kojoj se nalazi. Ono što NATALIJU izdvaja od većine apartmana u Beogradu je svakako šarenolikost i umešnost u korišćenju ukrasnih detalja. Palete boja koje se smenjuju u ovom apartmanu neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Sve u svemu, veseo i ušuškan ambijent za boravak.
Apartman Natalija je u strogom centru Beograda na svega tri minuta hoda od Starog Dvora (gradske skupštine) i Trga Terazije. Sadržaja u kraju je toliko da ih je nezahvalno nabrajati – dovoljno je reći da sve što Vam može zatrebati za kraći boravak u Beogradu, možete naći u radijusu od trista metara od apartmana, uključujući i parking mesto u obližnjem dvorištu. Sve u svemu, ako Vam je potreban lep stančić za kraći boravak u strogom centru Beograda sa parkingom, vredi pogledati Nataliju. Imajte u vidu da, pomalo nepopularno, cena zavisi od broja gostiju tako da Vas savetujemo da pogledate detaljan cenovnik pre bukiranja.    

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • kablovska TV
  • lift
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • parking
  • terasa
  • tuš

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar