BUTIK apartman Beograd, Čika Ljubina, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 44€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Čika Ljubina
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 5
Povrsina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne

BUTIK je vrhunski studio apartman na vrhunskoj lokaciji u srcu Beograda. Potpuno renoviran, smešten u pešačkoj zoni, tik iza Narodnog pozorišta, BUTIK može da primi do tri odrasle osobe.

U pitanju je tipičan studio otvorenog kocepta, više nego korektnog uređenja i sa svime neophodnim za udoban i prijatan boravak u Beogradu. Pošto u osnovi odstupa od standardnog pravouganog oblika, ta nepravilnost je iskorišćena za praktičan raspored nameštaja. Udubljenje u zidu je iskorišćeno za smeštanje jednog duplog ležaja, dok je nasuprot njemu postavljen rasklopivi dvosed koji može postati i treći ležaj, pa u apartmanu može boraviti 3 osobe. Istina, pri punoj popunjenosti, ovakav raspored može odvratiti one koji vole da gledaju televiziju pred spavanje, ali to može učiniti i cena, zbog toga što se boravak trećeg gosta naplaćuje dodatnih 5 eura na dan (obavezno pogledajte detaljni cenovnik). Kuhinja je odvojena od ostatka prostorije američkim šankom za doručak, koji ujedno čini i nenametljiv trpezarijski prostor. Kupatilo je standardno sa veoma kvalitetnim tušem. Lokacija apartmana BUTIK je zaista najuži centar Beograda. Ušuškan u pešačku zonu Čika Ljubine ulice, BUTIK vas postavlja na svega minut laganog hoda od Trga Republike ili Knez Mihajlove ulice. O svim vrstama sadržaja u ovom delu grada je pomalo izlišno i pričati, jer vam je blizu bukvalno sve. Neke od najznačajnijih kulturnih institucija čitave zemlje, distrikt noćnih izalazaka (gornji Dorćol), glavni turistički info centar, šoping zona i prodavnice koje rade 24 časa – do svega biste mogli stići vezanih očiju. Jedino što može predstavljati prepreku je parking, međutim na ovakvoj lokaciji kola postaju izlišna.
Sve u svemu, BUTIK je odličan stan na dan u Beogradu, posebno za dve odrasle osobe sa detetom. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • kablovska TV
  • lift
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • mikrotalasna rerna

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar