TERAKOTAapartman Beograd, Vojvode Stepe, Voždovac

50€
Lokacija: Voždovac
Adresa: Vojvode Stepe
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 2
Površina: 32m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50
Cena €50 €100 €150 €200 €250 €300 €350 €400 €450 €500
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

TERAKOTA je jednosoban stan na dan na Voždvcu, sa kapacitetom da smesti četiri osobe. Uz doplatu od 5 evra na dan moguće je korišćenje garaža.

Sa svojih tridesetak i kusur kvadrata, u novoj zgradi na Voždovcu TERAKOTA predstavlja prihvatljivu varijantu smeštaja za do 4 odrasle osobe. U pitanju je jednosoban stan, sa predsobljem, odvojenim kupatilom i jednom nešto većom prostorijom u kojoj su dnevna i spavaća, te funkcionalno odeljenom kuhinjom i trpezarijom kao graničnikom između to dvoje. U dnevnom delu spakovani su lep bračni ležaj sa uzglavljem i kauč na rasklapanje uz sto za kafu između njih, a kuhinja je umešno spakovana u nišu, opremljena standardnom aparaturom. Za odlaganje stvari je predviđen veliki, četvorokrilni ormar u predsoblju, a kupatilo dolazi sa veš mašinom i kadom (no bez zaštitne zavese). 
TERAKOTA se nalazi na drugom spratu zgrade skorijeg datuma izgradnje, koja pritom ima i podzemnu garažu - u kojoj je dostupno mesto uz doplatu od 5 eur/dan. Nalazi se u na jednom od dva glavna bulevara Voždovca i glavnom vezom sa Kumodražom, Bulevaru Vojvode Stepe, u neposrednoj blizini Fakulteta Organizacionih nauka, i na gotovo jednakoj udalejnosti od Stadiona Crvene Zvezde i Vojno-Medicinske Akademije (VMA). Na manje od 50 metara od apartmana je velika robna kuća Super Vero, u kojoj je u supermarket, dok u kraju ima mnoštvo kafića restorana i drugih uslužnih delatnosti koji ga čine samodovoljnim. Sve u svemu ako ste tražili smeštaj na Voždovcu sa garažom za 4 osobe, TERAKOTA je jedan od mogućih izbora.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sušenje veša liftgaraža Centralno grejanjekada mašina za vešTV u kuhinji

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: