LEPEZAapartman Beograd, Bulevar Mihajla Pupina, Novi Beograd

50€
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Bulevar Mihajla Pupina
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 18
Površina: 40m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50
Cena €50 €100 €150 €200 €250 €300 €350 €400 €450 €500
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

LEPEZA je uredan dvosoban apartman za četvoro. Nalazi se na 18. spratu solitera, sa kog se pruža neverovatan pogled na Beograd i Zemun.

Na skoro samoj granici Novog Beograda i Zemuna, na osamnaestom spratu solitera, nalazi se apartman LEPEZA. Radi se o potpuno renoviranom i svetlom dvosobnom stanu površine četrdesetak metara kvadratnih. Apartman sadrži novo kupatilo sa tuš-kadom i mašinom za pranje veša, dobro opremljenu kuhinju, malu spavaću sobu i veliki dnevni boravak sa trpezarijom, iz koga se izlazi na terasu. Sa terase se pruža fenomenalan pogled na Beograd, od Zemuna do Mosta na Adi, dok se pravo sa terase vide Dunav i Veliko ratno ostrvo. Aranžman spavanja je 2+2 (garnitura u dnevnoj sobi je rasklopiva). 
Lokacija apartmana LEPEZA može se podvesti i pod Novi Beograd i pod Zemun, s obzirom na to da se nalazi na granici dve opštine. No, kojoj god zvanično pripadao, ovaj apartman ima odličan položaj za goste kojima je neophodan apartman u blizini Instituta za majku i dete, Starog Merkatora, Hotela Jugoslavija ili, jednostavno, Zemuna. Naselje je stambeno i u blizini zgrade se nalazi veliki broj prodavnica, kafića, pekara... Iako nema obezbeđeno parking-mesto, ne pripada zonskom sistemu i parkiranje ispred zgrade je besplatno. Ako vam je potreban apartman na Novom Beogradu ili apartman u Zemunu, razmotrite LEPEZU.

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasa liftkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mašina za veštuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: