KIKIapartman Beograd, Mileve Marić, Novi Beograd

50€
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Mileve Marić
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 0
Površina: 45m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50
Cena €50 €100 €150 €200 €250 €300 €350 €400 €450 €500
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

KIKI je apartman na dan kod novobeogradskog nasipa koji je izuzetno pristupačan i lepo uređen. Ima odvojenu spavaću sobu i može primi do četiri odrasle osobe.

KIKI spada u malobrojnu grupu apartmana na samom obodu Novog Beograda (pokraj novobeogradskog nasipa), no u smislu opremljenosti i estetskih kriterijuma, definitivno predstavlja njihov sam vrh. Sa skoro 45 kvadrata prostora u pitanju je klasičan dvosoban stan, modernog uređenja, sa svim neophodnim funkcionalnim prostorijama i zgodnim dodatkom - terasom.  Čine ga dnevni boravak otvorenog koncepta, sa lepom i potpuno opremljenom kuhinjom, trpezarijiskom stolom i delom za sedenje (ugaona garnitura koja se rasklapa u dupli ležaj), odvojeno kupatilo sa kadom i jednostavna spavaća soba sa kombinovanim garderoberom i bračnim ležajem. Aranžman spavanja je 2+2.
KIKI je na samom obodu Novog Beograda – jer posle njega sledi nepregledna livada koja se pruža uz Savski nasip. Ovo nije turistički atraktivna lokacija, ali postoje mnogi kojima zbog rodbinskih, poslovnih ili drugih razloga može biti interesantna. Njegov glavni adut je svakako povoljnost, odnosno vrednost koja se dobija za cenu dnevnog najma.Listi se pridružuje i blizina Savskog Keja, a spada i u grupu apartmana u (relativnoj) blizini aerodroma. Nema rezervisano parking mesto, ali mesta za parking ima uizobilju u okolini zgrade. Stoga ako vam je potreban lep, nov i moderno opremljen apartman u blizini savskog nasipa, onda uzmite KIKI u razmatranje.

Opremljenost apartmana:

klima uređajbežični internet Centralno grejanjegaraža mašina za veškada terasaPristup za invalide

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: