REBUS apartman Beograd, Dositejeva, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 48€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Dositejeva
Broj soba: 2
Broj osoba: 3
Sprat: 6
Povrsina: 55m2, dvosoban
Parking: Ne

REBUS je veoma interesantan apartman za troje u strogom centru Beograda. Ima odvojenu spavaću sobu i onu posebnu raskoš kakvu može da ima samo dobro uređeno potrkovlje.

Već kada kročite u mermerom optočen ulaz luksuzne zgrade iz prošlog veka, znaćete da vas u REBUSU čeka nesvakidašnji stan za kratkoročni najam u Beogradu. REBUS je pravi pravcati loft apartman u Beogradu, koji komotno može da parira onima u Toskani ili Burgundiji, a čiji dizajn odgovara severnoameričkim arhitekturalnim senzibilitetima. Njegove veoma visoke, iskošene plafone krase grede od tamnog drveta, a dvostrana orijentacija omogućava da svetlost ulazi kroz prozore sa obe dužne strane apartmana. Čini ga usitinu prostran  dnevni boravak otvorenog koncepta, spavaća soba i izdvojeno kupatilo, kao i veoma inovativan pristup dizajnu enterijera. Elementi nameštaja su eklektički raznoliki i vizuelno impresivni a ukrasni detalji retki i efektni. Iako je apartman namenjen za boravak troje gostiju, mišljenja smo da je idealan za dvoje, eventualno za par sa detetom (zbog malih dimenzija troseda koji se ne razvlači).
O prednostima lokacije apartmana REBUS je pomalo izlišno govoriti, ako imate u vidu da se nalazi na ravno 300 metara od Trga republike i Knez Mihailove ulice. Ukoliko dolazite svojim automobilom, parkiranje je moguće u okolnim ulicama koje su zonirane ili u nekoj od obližnjih javnih garaža. Ako vam je potreban estetski iznivelisan loft apartman u najlepšoj staroj četvrti Beograda, REBUS je jedan od najboljih izbora za vas. 
 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • električni radijatori
  • veš mašina
  • kada
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar