REBUSapartman Beograd, Dositejeva, Strogi centar

48€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Dositejeva
Broj soba: 2
Broj Osoba: 3
Sprat: 6
Površina: 55m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45
Cena €45 €90 €135 €180 €225 €270 €315 €360 €405 €450
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

REBUS je veoma interesantan apartman za troje u strogom centru Beograda. Ima odvojenu spavaću sobu i onu posebnu raskoš kakvu može da ima samo dobro uređeno potrkovlje.

Već kada kročite u mermerom optočen ulaz luksuzne zgrade iz prošlog veka, znaćete da vas u REBUSU čeka nesvakidašnji stan za kratkoročni najam u Beogradu. REBUS je pravi pravcati loft apartman u Beogradu, koji komotno može da parira onima u Toskani ili Burgundiji, a čiji dizajn odgovara severnoameričkim arhitekturalnim senzibilitetima. Njegove veoma visoke, iskošene plafone krase grede od tamnog drveta, a dvostrana orijentacija omogućava da svetlost ulazi kroz prozore sa obe dužne strane apartmana. Čini ga usitinu prostran  dnevni boravak otvorenog koncepta, spavaća soba i izdvojeno kupatilo, kao i veoma inovativan pristup dizajnu enterijera. Elementi nameštaja su eklektički raznoliki i vizuelno impresivni a ukrasni detalji retki i efektni. Iako je apartman namenjen za boravak troje gostiju, mišljenja smo da je idealan za dvoje, eventualno za par sa detetom (zbog malih dimenzija troseda koji se ne razvlači).
O prednostima lokacije apartmana REBUS je pomalo izlišno govoriti, ako imate u vidu da se nalazi na ravno 300 metara od Trga republike i Knez Mihailove ulice. Ukoliko dolazite svojim automobilom, parkiranje je moguće u okolnim ulicama koje su zonirane ili u nekoj od obližnjih javnih garaža. Ako vam je potreban estetski iznivelisan loft apartman u najlepšoj staroj četvrti Beograda, REBUS je jedan od najboljih izbora za vas. 
 

Opremljenost apartmana:

klima uređajbežični internet liftelektrični radijatori mašina za veškada kablovska TV

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: