POGLEDapartman Beograd, Vudroa Vilsona, Beograd na vodi

90€ P
Lokacija: Beograd na vodi
Adresa: Vudroa Vilsona
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 16
Površina: 30m2, jednosoban
Parking: garaža
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €90 €90 €90 €90 €90 €90 €90 €90 €90 €90
Cena €90 €180 €270 €360 €450 €540 €630 €720 €810 €900
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

Studio apartman POGLED na 16. spratu u Beogradu na vodi nudi udoban boravak za dvoje sa spektakularnim pogledom, teasu za opuštanje i neobično kupatilo sa hidromasažnom kadom. Gostima je na raspolaganju i garaža u zgradi, što dodatno olakšava boravak.

Stan na dan POGLED na 16. spratu u Beogradu na vodi pruža savršeno udoban i luksuzan boravak za dvoje. Čim kročite u ovaj moderan prostor, bićete očarani spektakularnim pogledom koji se pruža kroz prozore, nudeći vam nezaboravne prizore grada i reke. Enterijer apartmana je elegantan i prostran, sa pažljivo odabranim nameštajem i detaljima koji stvaraju atmosferu udobnosti i luksuza. Glavni deo prostorije je opremljen udobnim bračnim krevetom sa kvalitetnim posteljinom, a ugao apartmana predstavlja mali kutak za opuštanje i uživanje u pogledu, gde se možete opustiti uz šolju kafe ili čašu vina. Tu je i kompaktan radni sto sa stolicom ukoliko želite da obavite neki posao tokom boravka. Teasa je idealna destinacija za jutarnje razbuđivanje ili večernje opuštanje. Osim što pruža intimnu atmosferu za dvoje, ovaj kutak nudi i spektakularan pogled na okolinu. Neobično kupatilo je prava mala oaza luksuza. Izrađeno je od zatamnjenog stakla, pružajući vam privatnost bez gubitka osjećaja prostranosti. Glavna zvezda kupatila je hidromasažna kada koja će vas opustiti i osvežiti nakon napornog dana.
Gostima je na raspolaganju i garaža u zgradi, što dodatno olakšava boravak i pruža dodatnu sigurnost za vaš automobil.
Studio apartman "POGLED" na Beogradu na vodi je savršen izbor za parove koji žele da uživaju u luksuznom i intimnom ambijentu, uz nezaboravan pogled na grad.

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TVđakuzi kada liftbežični internet Centralno grejanjegaraža terasakada

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: