FRIDA apartman Beograd, Crnogorska, Centar, Savamala

Dodaj na spisak 

* 32€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Savamala
Adresa: Crnogorska
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 2
Povrsina: 25m2, jednosoban
Parking: Ne

FRIDA je mali studio apartman za dve osobe, lociran u Savamali na pet minuta hoda od Terazija.

Reč je o lepom, praktičnom i povoljnom smeštaju u jednoj od najpopularnijih četvrti Beograda za izlaske-Savamali. Potpuno renoviran , minimalistički i savremeno uređen, FRIDA ima sve što je potrebno za komforan smeštaj jedne ili dve osobe  koje su došle na gradski odmor. Sastoji se od prilaznog hodnika, odvojenog kupatila i glavne prostorije u kojoj su sve ostale funkcionalne celine (spavaća soba, kuhinja i šank za doručak). Gro prostora zauzima bračni ležaj u kojem mogu spavati dvoje, a ostatak zauzimaju šank za doručak i solidno opremljena kuhinja. Pored kreveta je stočić za kafu i jedna niska fotelja a tu je i nekolicina originalnih ukrasnih detalja, taman u meri u kojoj to neveliki prostor dozvoljava. Kupatilo je pomalo disprorcionalno lepo u odnosu na ostatak prostora i doalzi u paketu sa velikom tuš kabinom. Za odlaganje stvari postoji ugradni garderober u prilaznom hodniku . 
Lociran je na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu za noćne izlaske – sada već čuvenoj Savamali. Pored mnoštva renomiranih noćnih klubova i restorana, Savamala ima interesantne kulturne sadržaje. Blizu su autobuska i železnička stanica, čvorište gradskog saobraćaja Zeleni venac je na dva minuta hoda, a od Terazija i Knez Mihailove deli vas svega 5 minuta hoda. Osim toga FRIDA je samo jedan od 4 slična objekta u istoj zgradi tako da može pogodovati i većim grupama koje su na proputovanju kroz Beograd. FRIDINOM pomalo „bekepekrskom“ šmeku, pored niske cene u prilog ide i mogućnost iznajmljivanja bicikala, tako da ga toplo preporučujemo mladim ljudima koji su došli na gradski odmor u srpsku prestonicu.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • mogućnost najma bicikala
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar