NEVSKI apartman Beograd, Cara Dušana, Centar, Dorćol

Dodaj na spisak 

* 39€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Dorćol
Adresa: Cara Dušana
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 1
Povrsina: 45m2, dvosoban
Parking: Ne

NEVSKI je odličan apartman sa odvojenom spavaćom sobom na Dorćolu, desetak minuta pešice udaljen od Trga Republike. Pogodan je za četvoro odraslih.

Prikladno nazvan dvosobni apartman NEVSKI (bukvalno prekoputa istoimene crkve u Beogradu) nalazi se na prvom spratu stambene zgrade iz prošlog veka. Apartman je okrenut direktno ka ulici Cara Dušana, pa se ne može pohvaliti savršenom tišinom. Međutim, zahvaljujući kvalitetnim prozorima, buka je svedena na minimum. Ispred same zgrade je tramvajska stanica, pekara, banka, prodavnica i kiosk. Od Trga Republike udaljen je manje od deset minuta pešice. 
Aranžman spavanja u ovom dvosobnom apartmanu je 2+2, odnono dve osobe na bračnom krevetu u spavaćoj sobi i dve na izuzetno udobnoj ugaonoj garnituri na rasklapanje u dnevnom boravku. Simpatičan detalj koji je, pored urednosti i dobre opremljenosti, najuočljivija karakteristika ovog apartmana su baldahini na bračnom krevetu. Simpatično za romantične duše.
Sve u svemu, ukoliko tražite simpatičan, moderno opremljen i centralno lociran apartman u Beogradu, ovaj dvosobni apartman je dobar i cenovno optimalan izbor.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar