ROMB apartman Beograd, Lomina, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 39€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Lomina
Broj soba: 2
Broj osoba: 5
Sprat: 2
Povrsina: 40m2, dvosoban
Parking: Ne

ROMB je dvosoban apartman na drugom spratu zgrade bez lifta. Nalazi se nekoliko minuta peške od Zelenog venca.

Strukturalno posmatrano ROMB je temeljno preuređeno potkrovlje koje čine tri proporcionalno raspoređena dela: predsoblje sa kupatilom, veoma prostrana dnevna soba otvorenog koncepta sa kuhinjiom u niši i konačno mala spavaća soba sa jednim singl i jednim duplim ležajem. Praktično posmatrano u pitanju je prilično budžetska varijanta smeštaja za čak pet mlađih osoba sa odgovarajućim setom pogodnosti za udoban kraći ili duži boravak u Beogradu. Naime, kuhinja je u potpunosti opremljena, u kupatilu imate veš mašinu, a čitavom dužinom prilaznog hodnika se prostore veliki ugradni garderober. Iako je estetika u drugom planu, apartman je uredan i praktično organizovan za ovu vrstu smeštaja. Aranžman spavanja je 2+2+1, (mada je poželjno da druge dve osobe koje dele garnituru na rasklapanje budu manjih gabarita). 
Smešten u tihu ulicu između Zelenog venca i najpoznatije strmine u Beogradu (Balkanske ulice) ROMB je u centru Beograda. Pogodno je pozicioniran za one koji su na proputovanju kroz Beograd, pošto do glavne autobuske i železničke stanice možete stići za pet minuta šetnje, a jednako je dobar i za posetioce na gradskom odmoru pošto do Terazija i Knez Mihailove treba otprilike jednako toliko hoda. Kada je svih pet gostiju tu, on spada u grupu prilično povoljnih apartmana u Beogradu.  Parking duž ulice je ograničen na svega dva sata, a u obližnoj garaži Zeleni Venac ćete morati dnevno da izdvojite dodatnih 13 eura za vaš automobil. No kada se sve sabere, ako tražite jeftin smeštaj za do 5 ososba u centru Beograda (kod zelenog Venca) sa ROMBOM ne možete pogrešiti.  

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • veš mašina
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar