BONSAIapartman Beograd, Uroša Martinovića, Novi Beograd, Savada

65€ P
Lokacija: Novi Beograd, Savada
Adresa: Uroša Martinovića
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 44m2, dvosoban
Parking: Garaža
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65
Cena €65 €130 €195 €260 €325 €390 €455 €520 €585 €650
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

BONSAI je estetski vrlo prijemčiv apartman sa odvojenom spavaćom sobom u naselju Savada na Novom Beogradu. Ima terasu, sopstveno parking mesto u garaži zgrade i može da smesti četiri odrasle osobe.

Iako strukturalno predstavlja samo još jedan dvosoban stan na dan u naselju Savada, BONSAI je apartman koji uspeva da postigne estetski nivo koji priliči inostranim časopisima o dizajnu enterijera. U osnovi, on se sastoji od predsoblja, simpatično uređenog kupatila sa kadom, spavaće sobe i dnevnog boravka otvorenog plana, u kome se kuhinji može pristupiti i iz predsoblja i iz dnevne sobe. Ima i malu terasu koja gleda na aleju užurbanog novobeogradskog bulevara. Međutim, ono što ga izdvaja je sjajan stilski odabir nameštaja i propratnih elemenata (zavesa, draperija i tapeta) koji stvaraju jednu jednu kompaktnu i ubedljivu dizajnersku celinu. I naravno minijaturno drvce po kome  je i poneo ime. Četiri osobe koje se odluče za smeštaj u ovom apartmanu mogu spavati u aranžmanu 2+2: dvoje može podeliti bračni ležaj u spavaćoj sobi dok drugo dvoje mogu da rasklope predivni svetlo purpurni trosed. I niko neće biti na gubitku pošto je u spavaćoj sobi još jedan televizor. Zahvaljujući dobroj opremljenosti kuhinje, garderoberima i veš mašini u kupatilu, BONSAI je prikladan i za duže boravke, a tome u prilog ide i garažno mesto koje je uključeno u cenu najma. 
Naselje Savada je vrlo dobro pozicionirano za sve koji traže smeštaj na Novom Beogradu. Prve komšije, A Blok i Belvil, su simboli modernih rezidencijalnih kompleksa (kondominijuma) koji pritom imaju i mnoštvo propratnih elemenata koji olakšavaju život. Osim mnoštva restorana, kafića i raznih uslužnih delatnosti tu je i nezaobilazni Delta Siti Šoping Mol sa svojim zavidnim repertoraom rekreativno-potrošačko-pa-i-kulturnih sadržaja. Savski kej sa nepreglednim nizom splavova (koji su neka vrsta zaštitnog znaka Beograda)jednako interesantan i danju i noću,  je na svega desetak minuta hoda. A kada počne lepo vreme,  os beogradskog mora (Ada Ciganlija) deli vas dvominutna vožnja rečnim taksijem. Stoga, ako vam je prijatan ambijent visoko na listi prioriteta, a potreban Vam je apartman u Savadi za četiri osobe, apartman BONSAI sa svojim malim bonsaiem će vam to i pružiti.Cena zasivi od broja gostiju, pa vas savetujemo da konsultujete detaljan cenovnik.

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasakada liftkablovska TVTV u spavaćoj Centralno grejanjebežični internet mašina za vešgaraža

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: