DESETKAapartman Beograd, Đorđa Stanojevića, Novi Beograd, Belvil

60€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Đorđa Stanojevića
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 10
Površina: 45m2, dvosoban
Parking: rezervisano mesto na otvorenom parkingu
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €60 €60 €60 €60 €59 €58.33 €57.86 €57.5 €57.22 €57
Cena €60 €120 €180 €240 €295 €350 €405 €460 €515 €570
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

DESETKA je lep, uredan apartman u Belvilu. Standardno za naše apartmane u Belvilu, tu je spavaća soba, odvojena kuhinja, terasa, parking mesto i dovoljno prostora za četiri osobe.

Na svojih četrdesetak kvadrata povrišne (i nešto veće zapremine, zahvaljujući visokim belvilskim plafonima), DESETKA je čistokrvni primerak standardnog apartmana na dan u Belvilu sa svim preimućstvima koja im se pripisuju. Ima kupatilo sa tušem, dnevnu sobu u kojoj su funkcionalno odvojeni trpezarija i dnevni deo, manja spavaća soba i konačno kuhinja sa ostavom. Enterijer je moderan sa dopadljivom kombinacijom boja, a sve što vam je potrebno za kraće a i za duže boravke je tu: poptuno opremljena kuhinja, veš mašina i dovoljno mesta za odlaganje stvari. Aranžman spavanja je 2+2 (dvoje na krevetu, a dvoje na sofi koja se rasklapa).
Belvil je zasigurno jedna od najboljih lokacija za apartmanski smeštaj u celom Beogradu, a tome u prilog ide puno razloga. Pored veoma visokog standarda održavanja zajedničkih prostorija, tu je veliki broj komercijalnih sadržaja i uslužnih delatnosti u samom naselju i njegovom okruženju. Na petnaestak minuta hoda je Savski kej, jedno od najboljih šetališta u gradu, koje prati i nepregledni špalir „splavova“, a odatle u letnjim mesecima lako stiže i do Ade Ciganlije. Izvrsna povezanost sa ostalim delovima grada zagarantovana je blizinom bitnih gradskih saobraćajnica, a i mrežom različitih vidova gradskog prevoza koji saobraćaju u njegovoj neposrednoj blizini. Konačno DESETKA dolazi sa parking mestom iza rampe, koje je uključeno u cenu, pa ako ste tražili korektan smeštaj za četiri osobe u Belvilu, svakako je uzmite u razmatranje. 

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudoveparking liftterasatuš Centralno grejanjekablovska TVPristup za invalide mašina za vešbežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: