GREJSapartman Beograd, Jurija Gagarina, Novi Beograd, Belvil

44€
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 5
Površina: 45m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €45 €45 €45 €45 €44 €43.33 €42.86 €42.5 €42.22 €42
Cena €45 €90 €135 €180 €220 €260 €300 €340 €380 €420
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

GREJS je lepo uređen dvosoban apartman u Belvilu. Namenjen je boravku četiri osobe, ima terasu i parking mesto u garaži.

GREJS je klasičan dvosoban stan u Belvilu, u kome dominiraju svetle boje i pojedini jarko ljubičasti komadi nameštaja. Sa ulaznih ulazi se u predsoblje, a sa leve strane je lepo i uredno kupatilo sa kadom i veš mašinom. Iz predsoblja se ulazi u dnevnu sobu sa trpezarijom. Pored trpezarijskog stola tu je ugaona garnitura koja se rasklapa, te postaje ležaj za dva gosta. Sa leve strane je u potpunosti vratima odvojena kuhinja, dok je sa desne strane spavaća soba sa bračnim ležajem i dvokrilnim garderoberom. Tu je i izlaz na malu poluzatvorenu lođu, na kojoj se možete opustiti na dve lejzi-beg fotelje.

Još jedan u nizu apartmana u Belvilu, GREJS, izdvaja sveden i elegantan izbor nameštaja. Lociran je u popularnom bloku zgrada "lepeza", gde se nalazi mnoštvo restorana, kafića, prodavnica i uslužnih delatnosti. Nedaleko od apartmana je stanica tramvaja i autobusa, dok je za goste koji dolaze sopstvenim automobilom obezbeđeno mesto u podzemnoj garaži (bez doplate). Apartman GREJS, nažalost, nije moguće iznajmiti petkom ili subotom na samo jedno noćenje, već su 2 noćenja tim danima minimum. No, ako planirate duži boravak, GREJS je svakako dobar izbor.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernagaraža liftterasakada Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: