SPLENDIDapartman Beograd, Tadeuša Košćuška, Centar, Dorćol

38€ P
Lokacija: Centar, Dorćol
Adresa: Tadeuša Košćuška
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 40m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €40 €40 €40 €40 €38 €37.5 €37.14 €36.88 €36.67 €36.5
Cena €40 €80 €120 €160 €190 €225 €260 €295 €330 €365
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

SPLENDID je potpuno renoviran, vrlo otmen i luksuzan apartman u centru Beograda, u blizini sportskog centra na Dorćolu. Ima odvojenu spavaću sobu i pregršt lepih i modernih elemenata enterijera. U dvorištu zgrade gostima je na raspolaganju besplatno parking mesto.

Ogledalo u heksagonima kao pčelinje saće, podna svetla, oštri kontrasti u bojama, ukrasna opeka, ugradne fioke i namenski štampane tapete za čitav zid...SPLENDID je dizajniran da impresionira i da se u njemu uživa. Nameštaj je takođe nesvakidašnje interesantan i maksimalno funkcionalan – od garniture na rasklapanje (sa ugradnim policama), preko sinka u kupatilu do avangardnog stočića za kafu. Ukratko svaki mali detalj u ovih četrdesetak kvadrata nestvarno dobro osmišljenog prostora će Vas prijatno iznenaditi.
I položaj samog apartmana je poseban. Deo Dorćola bliži Dunavu (donji Dorćol) nije bez svojih čari. Relativno tih kraj u komšiluku smešta kult(ur)ni centar Cinema Rex a do Kalemegdana je potrebno svega par minuta šetnje. Kuriozitet je i da je SPLENDID najbliži mestu koje važi za najspecijalnije u Beogradu – tački gde se spajaju energije čak 120 evropskih reka - ušću Save u Dunav. Sve što bi Vam moglo zatrebati za potrebe kratkoročnog apartmanskog smeštaja možete naći u obližnoj ulici Cara Dušana, a do Knez Mihajlove će Vam biti potrebno desetak minuta šetnje.Imajući u vidu da je parking mesto uključeno u cenu, SPLENDID samog sebe preporučuje kao prvi izbor za par koji traži luksuzan apartman u Beogradu a sasvim lepo se uklapa kao solidna preporuka za četvoro koji se ne zadovoljavaju prosekom.
 

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernatuš liftkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mašina za sudoveparking

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: