STEFANapartman Beograd, Kostolačka , Voždovac

50€ P
Lokacija: Voždovac
Adresa: Kostolačka
Broj soba: 2
Broj Osoba: 2
Sprat: 1
Površina: 45m2, dvosoban
Parking: mesto u garaži u susednoj zgradi
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50
Cena €50 €100 €150 €200 €250 €300 €350 €400 €450 €500
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

STEFAN je dvosoban stan na dan u blizini Fakulteta Političkih i Fakulteta Organizacionih nauka. Može da primi dvoje, ima terasu i parking.

STEFAN je stan na dan vrlo klasičnog uređenja, sa opremljenošću jednako dobrom za kraće srednjeročne ili duže boravke. Prostire se na četrdeset pet kvadrata površine podeljene između predsoblja, kupatila, dnevne sobe, odvojene kuhinje sa trpezarijom, te spavaće sobe i terase koje gleda na malu jednosmernu ulicu u kojoj se nalazi sa prvog sprata. Enterijer je preimetno anahron, no to ne oduzima na kvalitetu onoga što nudi. Na raspolaganju imate kompletnu aparturu koja pogoduje dužim boravcima (veš mašina, mikrotalasna u kuhinji, dovoljno prostora za odlaganje stvari pa i mogućnost korišćenja garaže u susednoj zgradi).
Pritom cenovno je jako dobro pozicioniran, u skladu sa njegovom specifičnom lokacijom (znatno izmeštenom iz centra grada), koja može odgovarati veoma različitim tipovima posetilaca. Naime STEFAN je na gotovo jednakoj udaljenosti od VMA i Marakane, a u neposrednom komšiluku dva važna fakulteta, kao i čitavog niza privatnih specijalističkih klinika na Bulevaru Oslobođenja. Stoga, ako spadate u bilo koju od ovih grupa, obavezno uzmite STEFAN u razmatranje.

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasaparking Centralno grejanjekablovska TVtuš mašina za vešbežični internet mikrotalasna rernagaraža

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: