s

Stan na Dan Marakana

Stadion Rajko Mitić, odnosno stadion FK Crvena Zvezda, poznatiji kao Marakana, je trenutno najveći fudbalski i atletski stadion u Beogradu, na kojem igra FК Crvena zvezda. Na njemu zvanične utakmice igra i fudbalska reprezentacija Srbije, a nešto ređe se održavaju i koncerti. Smeštaj u blizini Marakane, odnosno stan na dan kod Marakane je izuzetno tražen u vreme ovih izuzetno mnogoljudnih dešavanja (posebno kada se Zvezda plasira u Ligu Šampiona ili Kup Evrope) Apartmana u neposrednom komšiluku nema puno – Dedinje, u čijem se podnožju nalazi stadion obiluje velelpenim vilama a ne stanovima. Ipak, obližnji Voždovac ih ima pa ukoliko Vam ne smeta udaljenost od par autobuskih stanica pogledajte našu ponudu.

Rezultat pretrage: Stan na Dan Marakana

Prikaži vece slike

2 40€

STELA je lep studio apartman za dvoje u novoj zgradi na Voždovcu, dvestotinak metara od stadiona Crvene Zvezde i Partizana.

Voždovac Jove Ilića jednosoban, 30m2
2 P 45€

MAJA je potpuno nov, savršeno čist i perfektno uređen studio apartman, lociran u blizini Autokomande, na Voždovcu. Nalazi se u novoj zgradi i ima pripadajuću garažu.

Voždovac Vojvode Stepe jednosoban, 30m2
4 P 45€

HEKTOR je izvrstan apartman u novom rezidencijalnom kompleksu na Vračaru, koji prima četiri osobe. Ima parking u podzemnoj garaži zgrade i pruža izuzetnu vrednost za novac.

Vračar Južni Bulevar jednosoban, 35m2
4 45€

PLUTON je stan na dan na Voždovcu, nedaleko od Autokomande. Ima odvojenu spavaću sobu i prima četiri osobe.

Voždovac Deli-Radivoja dvosoban, 30m2
4 P 50€

AMFORA je prijatan enterijer smešten u ulici Vojvode Stepe u Beogradu. Ima odvojenu spavaću sobu, garažu i udoban je za četvoro odraslih.

Voždovac Vojvode Stepe dvosoban, 35m2
4 P 50€

BRUNO je nov apartman na dva nivoa, bez kuhinje. Nalazi se u blizini klinike BELMEDIK na Voždovcu. Deo je iste celine kao i apartman GALILEO, pa je pogodan za veće grupe gostiju.

Voždovac Bulevar Oslobođenja dvosoban, 43m2
3 50€

GALAKSIJA je lep i svetao, moderno uređen apartman na Voždovcu. Prima četiri osobe.

Voždovac Deli-Radivoja dvosoban, 50m2
3 P 50€

KOLUMBO je praktičan i jednostavan smeštaj za tri osobe u blizini opšte bolnice Bel Medik u Beogradu.

Voždovac Bulevar Oslobođenja dvosoban, 40m2
2 P 50€

STEFAN je dvosoban stan na dan u blizini Fakulteta Političkih i Fakulteta Organizacionih nauka. Može da primi dvoje, ima terasu i parking.

Voždovac Kostolačka dvosoban, 45m2
3 P 50€

KOPERNIK je klasično uređen smeštaj blizu klinike Bel Medik. Prima 3 osobe.

Voždovac Bulevar Oslobođenja jednosoban, 35m2
4 50€

TERAKOTA je jednosoban stan na dan na Voždvcu, sa kapacitetom da smesti četiri osobe. Uz doplatu od 5 evra na dan moguće je korišćenje garaža.

Voždovac Vojvode Stepe dvosoban, 32m2
3 P 55€

GALILEO je jedan od četiri apartmana u istom objektu na Voždovcu, u blizini klinike BELMEDIK. Ima terasu i pripadajuću garažu. Može da primi tri osobe.

Voždovac Bulevar Oslobođenja dvosoban, 42m2
4 P 55€

ATMOSFERA je prostran i svetao, izvanredno uredan i uređen apartman na Voždovcu. Prima četiri osobe.

Voždovac Deli-Radivoja dvosoban, 60m2
4 P 65€

MENADŽER je veliki apartman sa dve spavaće sobe, velikom terasom i garažom. Nalazi se na Voždovcu, u blizini stadiona Zvezde i Partizana, stotinak metara od klinike BELMEDIK. Prima četvoro.

Voždovac Bulevar Oslobođenja dvosoban, 65m2