TEKILA apartman Beograd, Antifašističke borbe, Novi Beograd, Arena

Dodaj na spisak 

* 35€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd, Arena
Adresa: Antifašističke borbe
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 2
Povrsina: 28m2, jednosoban
Parking: Ne

TEKILA je stan na dan na Novom Beogradu, tik uz Beogradsku Arenu. Prima dve osobe, sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja za treću osobu.

TEKILA je jedan od dva mala studio apartmana za najam na kratak rok na Novom Beogradu (drugi je SIESTA). U pitanju su uredne garsonjerice ponešto nalik na unapređenu hotelsku sobu. SIESTA ima čajnu kuhinju, odvojeno kupatilo, bračni ležaj, fotelju sa kafe stočićem i mali šank za doručak. Iako postoji mogunost uvođenja trećeg kreveta uz doplatu, to bi moglo značajno uticati na komfor pa je najbolje reći da je apartman namenjen dvoma.
Lokacija će zasigurnmo odgovarati onima koji traže stanove na dan kod Arene pošto vas od nje deli manje od 5 minuta šestnje. Parking duž ulice se ne plaća, a u kraju imate dovoljno prodavnica, pekara i drugih uslužnih delatnosti za udoban boravak. Sve u svemu ako vam je bitan smeštaj blizu Beogradske Arene, TEKILA vam to svakako nudi.

Opremljenost apartmana:

  • lift
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar