KAPRIapartman Beograd, Džona Kenedija, Novi Beograd

50€
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Džona Kenedija
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 8
Površina: 34m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50 €50
Cena €50 €100 €150 €200 €250 €300 €350 €400 €450 €500
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

KAPRI je lep dvosoban apartman na Novom Beogradu. Može da primi četiri osobe.

Smešten na osmom spratu novobeogradskog solitera, na maltene samom ulasku u Zemun, KAPRI predstavlja prijatno ozveženje kada su u pitanju dvosobni apartmani za izdavanje na kratak rok. Umešnim iskorištenjem prostora, spakovan na svega 35 kvadrata, ovaj stan ima sve što je potrebno za udoban kratkoročni smeštaj čak 4 osobe, sa vrlo zgodnim razmeštajem spavanja. Strukturalno, čine ga predsoblje (iz koje se stiže u sve ostale prostorije) kupatilo, spavaća soba i nešto svedeniji dnevni boravak otvorenog koncepta (trpezarija i kuhinja su njen sastavni i veći deo). Funkcionalno, apartman raspolaže sa praktično tri odvojena ležaja (bračni ležaj i mali dvosed koji se raskalapa u spavaćoj, te ugaona garnitrura koja se rasklapa u još jedan dupli ležaj), veš mašinom, dobro opremljenom kuhinjom (sa mašinom za sudove), te može biti pogodan i za duže boravke. Jedino što je pomalo neuobičajeno je to što TV prijemnik imate samo u spavaćoj sobi, (što će nekim gostima možda i više odgovarati). Poslednje, a možda i najbitnije je estetsko uređenje  apartmana. Pored modernog svedenog enterijera, lepe kombinacije boja i zbilja inovativnih rešenja osvetljenja (LED trake u boji i lusteri neobičnih formi) apartman obiluje i gomilom upečatljivih ukrasnih detala (vaza, staklenih umetnina i lepih slika) koji zbilja oplemenjuju prostor. 
Apartman se nalazi na Novom Beogradu, u blizini Dunavskog keja i samog ulaska u Zemun, pa može odgovarati i onima koji gravitiraju ka ovom delu Beograda. Sam kej ima mnoštvo zabavnih sadržaja, Zemun i kulturno-istorijskih, a u blizini je i čuveni novobeogradski špalir restorana brze hrane koja radi 24 časa  - što važi i za obližnji supermarket i apoteku. Sve u svemu, autentično novobeogradsko iskustvo. Stoga ako ste tražili lep dvosoban apartman na Novom Beogradu u blizini Zemuna, KAPRI je svakako izbor koji podržavamo.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudoveTV u spavaćoj liftmikrotalasna rerna Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: