TEOapartman Beograd, Stjepana Ljubiše, Zvezdara

48€ P
Lokacija: Zvezdara
Adresa: Stjepana Ljubiše
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 50m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €50 €50 €48.75 €48 €47.5 €47.14 €46.25 €45.56 €45
Cena €50 €100 €150 €195 €240 €285 €330 €370 €410 €450
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

TEO je apartman u novoj zgradi na Zvezdari, u blizini Vukovog spomenika. Ima odvojenu spavaću sobu i terasu i prima četiri osobe. Uz doplatu od 5 eur/dan tu je i garaža.

TEO je tipičan dvosobni apartman u novoj zgradi u Beogradu. Na pametno iskorištenoj površini od pedesetak kvadrata, smeštena je velika dnevna soba otvorenog koncepta, kupatilo i spavaća soba koji pružaju veoma prijatan ambijent za boravak do četiri odrasle osobe.  Gro apartmana zauzima prostor dnevnog boravka, iz ptičije perspektive oblikovan kao latično slovo L. U njemu su smeštene 3 funkcionalne celine: odvojena i pristojno opremljena kuhinja, trpezarijski prostor sa izuzetno lepim setom za sedenje i prostor za sedenje sa elegantnom ugaonom garniturom i televizorom. Spavaća soba je relativno malih dimenzija, taman koliko je bilo potrebno da se u nju smesti standardan bračni krevet, noćni stočić  i kombinovani ugradni garderober. Kupatilo je relativno malo i jednostavno uređeno sa tuš kabinom sa dubokim podnožjem. Ukrasnih detalja nema previše ali su oni koji su tu veoma efektni. Svežina izbija iz svake pore ovog apartmana i opravdava cenu koja i odgovara standardima više srednje klase apartmana u Beogradu.
Apartmani u novim zgradama u centru Beograda su po pravilu ograničeni na širi centar, pa je to slučaj i sa apartmanom TEO. Na svega par stotina metara od Tržnog Centra Zira i nekih desetak minuta šetnje od Vukovog Spomenika, TEO ne spada u lokacijski naročito atraktivne apartmane za turiste. Međutim, za one koji poznaju Beograd ova lokacija bi mogla biti dobra koliko i one u strogom centru, tim pre što je gostima na raspolaganju i garaža čije korišćenje se doplaćuje 5 eura. Sve u svemu,  ukoliko želite lep i sasvim nov apartman sa garažom u širem centru Beograda, vredi razmisliti i o TEU.

Opremljenost apartmana:

klima uređajbežični internet Centralno grejanjegaraža terasatuš kablovska TV

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: