JUG apartman Beograd, Dečanska, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 40€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Dečanska
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 3
Povrsina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne

JUG je apartman za dvoje u strogom centru Beograda. Sa dva "king size" kreveta, velikom terasom i otmenim enterijerom pogodan je za kombinovanje sa apartmanom ISTOK, SEVER ili ZAPAD koji se nalaze na istom spratu u istoj zgradi.

Ovaj apartman u centru Beograda je dizajnerski najzreliji u grupaciji kompas apartmana. Njegova velika soba smešta dva odvojena singl ležaja natprosečne širine, veoma lepo rešenu kuhinju, čija se radna površina nadovezuje na natkasnu za televizor i zajedno sa njom čini funkcionalnu celinu koja se proteže čitavom dužinom apartmana, i zaista dobro upriličen trpezarijski šank sa dve barske stolice. Kupatilo je jednako dobro rešeno uz motiv azurnog mozaika u tuš kabini, kao i skupocenim sanitarijama. Dodatnu pogodnost čini i prostrana terasa, ugnežđena u uske ulice i arhitekturu Starog Grada.
Lokacija je u najmanju ruku, izvanredna. Nalazi se u administrativnom, istorijskom, kulturnom i turističkom centru grada, a pošto je blizu svih važnijih saobraćajnih čvorišta, dobra povezanost sa ostalim delovima grada je zagarantovana. Prodavnice robe široke potrošnje u ovom delu grada uglavnom rade 24 časa, a mesta za razgledanje i izlazak ima u izobilju. Beogradski apartman JUG je dobar izbor za gotovo bilo koju namenu: i kao prenoćište, i kao mesto za gradski odmor i kao apartman za poslovne ljude. Osim toga, zajedno sa ISTOKOM čini jednu celinu (JUGOSITOK) a i SEVER i ZAPAD su u istoj zgradi (i na istom spratu) tako da može pogodovati i većim grupama posetilaca Beograda. 

Opremljenost apartmana:

 • klima uređaj
 • kablovska TV
 • lift
 • bežični internet
 • mikrotalasna rerna
 • tuš
 • terasa

Mapa

Komentari (1)

 • avatar
  sara jovanović   (13 Jul, 2014) :

  Bilo je fantastično boraviti u ovom apartmanu. Hvala na svemu !

Ostavi komentar