VANILAapartman Beograd, Jurija Gagarina , Novi Beograd

55€ P
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 6
Površina: 46m2, dvosoban
Parking: Rezervisano otvoreno parking mesto na upit
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €55 €55 €55 €55 €54 €53.33 €52.86 €51.25 €51.11 €50
Cena €55 €110 €165 €220 €270 €320 €370 €410 €460 €500
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

VANILA je lep, nov, moderan apartman sa odvojenom spavaćom sobom i terasom na Novom Beogradu, u naselju Belvil. Gostima je na upit dostupno i parking mesto.

Apartman VANILA pripada tipu manjih dvosobnih apartmana za četvoro u Belvilu, gde su na površini nešto manjoj od pedeset kvadratnih metara raspoređene sve celine jednog stana tako da je postignuta njihova maksimalna funkcionalnost. Naime, samo dnevni boravak nalazi se u istoj prostoriji sa trpezarijskim delom. Kuhinja, spavaća soba, terasa, svakako i kupatilo, potpuno su odvojeni. Spavaća soba je svetla, prijatnih tonova, kompaktna. U njoj se nalaze bračni ležaj, dva noćna stočića i garderober. Dnevna soba je pravougaonog oblika, sa trpezarijom u jednom i dnevnim boravkom u drugom delu. Tu se nalazi dvosed koji se rasklapa u ležaj za dvoje, klub-sto i dva moderna šarena taburea. Prostor je moderno dekorisan pažljivo biranim detaljima, spuštenim plafonom i nekoliko elemenata rasvete. Kupatilo je nešto manjih dimenzija, sa tuš-kabinom i osnovnim sanitarijama. Kuhinja je prilično velika, dobro opremljena, i u jednom njenom delu (ostavnom prostoru) nalazi se mašina za veš. Parking je dostupan na upit i ne doplaćuje se.
U zaista velikom broju apartmanskog smeštaja u naselju Belvil sada već dobar deo apartmana postoji i prima goste skoro deceniju. Apartmani u Belvilu još uvek sinonim su za smeštaj u dobro organizovanom naselju u kome gostima zaista ništa ne nedostaje. No, svoje mesto u toj jakoj konkurenciji lako nalaze apartmani u Belvilu kao što je VANILA – novi, lepi, funkcionalni, moderni, srednje spratnosti, tihi, pogleda na unutrašnjost naselja...  Stoga, bilo da se radi o kraćem ili dužem boravku, ukoliko izaberete apartman VANILA, nećete pogrešiti.

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasatuš liftkablovska TVAmerički plakar Centralno grejanjebežični internetPristup za invalide mašina za vešparking

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: