PINOKIO apartman Beograd, Grahovska, Vračar

Dodaj na spisak 

* 35€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Vračar
Adresa: Grahovska
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 3
Povrsina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne

PINOKIO je studio apartman sa terasom u novoj zgradi na Vračaru, u blizini Južnog Bulevara i Autokomande. Prima dve odrasle osobe.

Ovaj malen, dopadljiv i izuzetno uredan studio u širem centru grada, jednako pogodan i za kraće i za duže boravke, se nalazi na trećem spratu zgrade novijeg datuma, koja nažalost nema lift. Apartman čine jedna velika dnevna soba otvorenog koncepta i odovojeno kupatilo. Lep, kremasto beli trosed se rasklapa u udoban bračni ležaj, te u stanu može boraviti dvoje (po mogućstvu par). Dizajn enetrijera je jednostavan, stilski neutralan i praktičan. Veoma skladna i dobro opremljena kuhija je od ostatka dnevne sobe pregrađena šankom za doručak sa tri barske stolice. Za odlaganje stvari na raspolaganju vam je veliki četvorokrilni garderober, a u kupatilu imate, pored velike tuš kabine imate i veš mašinu. Posebno lep i praktičan detalj je ukrasna gipsana polica koja uveče ima funkciju noćne lampe. Apartman Ima i malu terasu koja gleda na unutrašnje dvorište celog kvarta.
Lociran je na donjem obodu Čubure, u širem centru grada. U krugu od manje od stotinjak metara postoje čak četiri stajališta različitih autobuskih linija. Do strogog centra potrebno je desetak minuta vožnje. Relativno blizu je i jedna od stanica beogradskog “metroa”, pa imate i dobru vezu i sa Novim Beogradom. Čuburski Park, Gradić Pejton i Hram Svetog Save su na desetak minuta šetnje, a u kraju imate sve što bi Vam moglo zatrebati od svakodnevnih potrebština (prodavnice, pekare, apoteke i slično). Parking je moguć duž ulice i ograničen je na tri sata, ali ako vam ne smeta šetnja, preko puta Južnog Bulevara prestaje zonsko parkiranje, pa sreću možete okušati i tamo. Sve u svemu ako tražite simpatičan studio za dvoje, a uski centar vam ne predstavlja prioritet, svakako razmislite o PINOKIJU.
 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • veš mašina
  • tuš
  • terasa

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar