Parking

DUNJA apartman Beograd, Kneginje Ljubice, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 40€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Kneginje Ljubice
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 1
Povrsina: 22m2, jednosoban
Parking: Da

Apartman za dve osobe, sa dva odvojena ležaja u strogom centru grada, sa parkingom u dvorištu zgrade.


Studio ​Apartman DUNJA nalazi se u srcu Beograda, pedesetak metara od spomenika na Trgu Republike i može biti interesantan ljudima koji dolaze u centar grada, a potreban im je obezbeđen parking. U pitanju je relativno skroman smeštaj na zavidnoj lokaciji - u ovoj garsonjeri postoje dva "single" ležaja, pa je pogodan za boravak do dve osobe. U sklopu prostorije je i čajna kuhinja, a pored nje se nalazi prihvatljivo kupatilo.
Glavne prednosti ovog studio apartmana su njegova lokacija i parking mesto. O blizini svih sadržaja možda je suvišno i pisati: do Knez Mihajlove potrebno je pedesetak koraka, Narodno Pozorište je pored same zgrade, restoran je praktično preko ulice, kafića i klubova u komšiluku ima bar dvadeset, do Terazija je potrebno dva minuta hoda. Pronaći parking u tom delu grada je svojevrsna umetnost te sopstveni parking čini veliku uslugu DUNJI. Ukoliko Vam je potrebno oboje, DUNJU bi svakako trebalo uzeti u razmatranje. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • parking
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • mikrotalasna rerna
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar