AFRIKAapartman Beograd, Jurija Gagarina , Novi Beograd, Belvil

65€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 9
Površina: 65m2, dvosoban
Parking: Parking mesto
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65
Cena €65 €130 €195 €260 €325 €390 €455 €520 €585 €650
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

AFRIKA je prostran i svetao apartman sa odvojenom spavaćom sobom u rezidencijalnom kompleksu Belvil. Ima ogromnu terasu i može da primi četiri odrasle osobe.

Vrlo prijatnog i modernog enterijera sa preko 65 kvadrata prostora, AFRIKA predstavlja još jednu u nizu standardizovanih, a opet estetski jedinstvenih jedinica uza kratkoročni apartmanski smeštaj, u sada deceniju starom naselju koje izaziva zavist – Belvilu. Standardan razmeštaj prostorija koji podrazumeva veliki dnevni boravak, prohodnu trpezariju i kuhinju u dva reda, kupatilo sa kadom i spavaću sobu, ovde je proširen velikom terasom koja se prostire čitavom širinom apartmana. Opremljenost ne samo da je na nivou koji se očekuje nego se može reći i da ga pomalo prevazilazi; pored velike sive ugaone garniture koja se rsklapa u bračni ležaj u dnevnom boravku je i maštovito presvučena beržera (sa pratećim taburetima), mesta za odlaganje stvari možda ima i previše za potrebe kraktoročnog smeštaja, kupatilo ima veš mašinu i stakleni panel za kadu, a u spavaćoj sobi je dodatni TV set. Enterijer je naglašeno moderan i vrlo umešno ukomponovanih kolorita, a lajt motiv apartmana predstavljaju platna sa motivima južnog kontinenta po kojima je i apartman poneo ime. Razmeštaj spavanja je 2+2.
Apartman je ušukan na devetom spratu jednog od četrnaest Belvilovskih solitera, sa interesantnim pogledom i zaista puno prostora na terasi. Stvari koje mu uskraćuju titulu praktično luks smeštaja su nedostatak parking mesta i mašine za sudove, ali je za cenovni rang u kome se nalazi više nego korektan. Belvil je s razlogom jedno od najboljih mesta za život u Beogradu: profesionalno održavanje zajedničkih prostorija, veliki broj lokala različitih namena u komšiluku, čitav šoping mol...zaista malo toga vam može zafaliti tamo. Stoga, ako vam je potreban smeštaj u Belvilu, bez parkinga, a za do četiri osobe, nemojte propustiti AFRIKU u razmatranju.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudovekada liftterasaPristup za invalide Centralno grejanjekablovska TVTV u spavaćoj mašina za vešbežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: