ĐINAapartman Beograd, Jurija Gagarina, Novi Beograd, Belvil

65€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 5
Površina: 47m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65
Cena €65 €130 €195 €260 €325 €390 €455 €520 €585 €650
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

ĐINA je nov apartman na Novom Beogradu, koji ima odvojenu spavaću sobu i terasu. Nalazi se u Belvilu, i može da primi četvoro odraslih. Ima i parking u garaži koji je dostupan na upit.

U pitanju je stan na dan u Belvilu sa jakim estetskim fokusom, veoma prijatnim enterijerom i odličnom funkcionalnošću. Stan je prostorno podeljen na dve celine. Jednu čine dnevna soba sa trpezarijom (koja može imati funkciju primaćeg salona) a drugu čine fizički odvojeno kupatilo, kuhinja i spavaća soba (i to baš tim redosledom). U hodniku koji ih deli smešten je veliki ugradni garderober sa kliznim vratima koji svakako ispunjava potrebe četiri osobe sa prtljagom, a veš mašina ga čini pogodnim i za produžene boravke. Aranžman spavanja je 2+2  (pošto se garnitura u dnevnoj sobi rasklapa). Belvil je mesto superiorne stambene gradnje i  mnoštva korisnih komercijalnih i zabavnih sadržaja. Fantastični DELTA CITY mol je u komšiluku, a desetominutna šetnja je sve što je potrebno da bi se stiglo do Savskog keja – ozbiljno popularnog za noćne letnje izlaske – a do beogradskog mora (Ade Ciganlije)  je potrebno dodatna tri minuta plovidbe rečnim taksijem. Stan ima parking mesto u garaži zgrade, dostupno na upit. Dobrošli!

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasakada liftkablovska TVPristup za invalide Centralno grejanjebežični internetTV u spavaćoj mašina za vešgaraža

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: