PROTONapartman Beograd, Prote Mateje, Centar, Slavija

57€
Lokacija: Centar, Slavija
Adresa: Prote Mateje
Broj soba: 1
Broj Osoba: 3
Sprat: 4
Površina: 42m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €60 €60 €58.33 €57.5 €57 €56.67 €55.71 €55 €54.44 €54
Cena €60 €120 €175 €230 €285 €340 €390 €440 €490 €540
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

PROTON je studio sa stilom, lociran par stotina metara od Slavije. Ovaj veoma interesantno uređeni prostor sa terasom prima tri odrasle osobe.

PROTON je izuzetno stilizovan i svetao studio apartman za troje sa terasom i podnim grejanjem. Zahvaljujući dobroj organizaciji prostora, vizuelno je podeljen u celine. U središnjem delu studija je podest sa pregradnim zidom. Prostor iza njega iskorišćen je za bračni krevet, sa čije obe strane su zavese. Tako je spavaći deo za dvoje gotovo potpuno odvojen od ostatka prostorije, namenjenog spavanju treće osobe. Na drugi deo podesta smešten je trpezarijski set. Kuhinja odvojena šankom i natprosečno je opremljena u odnosu na kuhinje ovakvog tipa smeštaja (šporet sa rernom, mašina za sudove, mikrotalasna rerna, toster, grejač vode). Na suprotnoj strani od kuhinje je deo studija namenjen dnevnom boravku, u kome se nalaze udoban četvorosed, tabure, fotelja i televizor. Tu je i izlaz na malu ali simpatičnu terasu sa dve stolice i stočičem. U kupatilu je, pored tuš kabine i sušača peškira, mašina za pranje veša. Uz sve elemente potrebne za udoban boravak, na dva mesta u studiju se nalaze ugradni plakari, te on može biti odličan smeštaj i za duže boravke. 
Apartman PROTON nalazi se na Vračaru, nedaleko od saobraćajnog čvorišta Beograda - Trga Slavija, gde se prepliće mnoštvo linija gradskog prevoza. Do Terazija je potrebno desetak minuta komotnom šetnjom, a do Hrama Svetog Save pet. Takođe, u blizini su i Tiršova i Klinički centar. Kako apartman nema obezbeđen parking, a nalazi se u zoniranom delu izuzetno nezgodnom za parkiranje, ovaj smeštaj preporučujemo upravo onima koji u Beograd ne dolaze sopstvenim automobilom. Ukoliko ipak dolazite svojim automobilom, imajte u vidu da je u blizini javna garaža Slavija gde parking za 24h iznosi nešto više od 15 EUR.
Cena noćenja u studiju PROTON nije mala, ali je apsolutno u skladu sa onim što on nudi. Ako želite da boravite u interesantnom smeštaju modernog dizajna, kompletno opremljenom za duže i kraće boravke u centru Beograda, razmotrite ovaj apartman.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernaelektrični radijatori liftterasatuš mašina za veškablovska TVPodno grejanje mašina za sudovebežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: