BONIapartman Beograd, Palmotićeva, Strogi centar

45€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Palmotićeva
Broj soba: 1
Broj Osoba: 3
Sprat: 0
Površina: 40m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45
Cena €45 €90 €135 €180 €225 €270 €315 €360 €405 €450
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

BONI je veliki jednosoban stan na dan u strogom centru Beograda, u Palmotićevoj ulici. Prima tri osobe, mada je savršen za par.

Ušuškan na visokom prizemlju starije zgrade u Palmotićevoj ulici, nalazi se apartman BONI. To je jedan od apartmana koje ne možemo nazvati klasičnim studio apartmanima, kako zbog salonske visine plafona, tako i zbog fizički odvojene kuhinje sa trpezarijom i zaista natprosečne kvadrature za taj tip stanova. Ulaskom u apartman BONI stupa se u prostoriju u kojoj se nalaze trpezarijski sto sa četiri stolice i skromna čajna kuhinja sa indukcionom pločom i frižiderom. U uglu je garderober koji krije neke od sitnica svojstvenih hotelskim sobama, pa gosti ovog apartmana tu mogu naći papuče, vreće za veš, opremu za čišćenje obuće... Utisak hotelske sobe imaćete i u lepom kupatilu sa prohodnom tuš-kabinom, koje sadrži i higijenski set. Dnevno-spavaći boravak je prostran i svetao. Enteijer je u kontrastu zagasito sivih zidova i svetlog mekanog tepiha koji prekriva čitavu prostoriju. U apartmanu BONI nalazi se jedna od najvećih garnitura za sedenje koje BeoApartman ima u svim svojim apartmanima. Središnji deo se rasklapa i namenjen je spavanju dve osobe, dok treća osoba može da spava na nekom od preostala dva dela (koji se takođe rasklapaju). Zbog specifične strukture, preporučujemo BONI za par ili par sa detetom.

Stan na dan BONI nalazi se u tihoj, ali centralnoj ulici u Beogradu. Na samo par stotina metara ispod Skupštine Srbije i Trga Nikole Pašića, gostima ovog apatmana su lako dostupne mnoge linije gradskog prevoza. U blizini je i garaža „Pionirski park“, koja može biti od koristi gostima koji dolaze svojim automobilom jer apartman nema obezbeđen parking. Apartman BONI jedan je od mogućih izbora svima koji traže stan na dan u centru Beograda za dve ili tri osobe.

Opremljenost apartmana:

bežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: